0 Deljenj 1144 Ogledov

Schumijeva soproga prodaja luksuzne nepremičnine za milijone evrov: Nič več denarja …

9. April, 2021 10:40
1144 Ogledov

Michael Schumacher, legendarni dirkač formule 1, je bil vedno in bo za vedno ostal eden najbolj priljubljenih likov v svetu športa. Na žalost so se njegovi dnevi slave spremenili v dneve agonije. Po strašni nesreči leta 2013 se priljubljeni Schumi zdravi, o njegovem stanju se od takrat ne ve veliko, ker ga želi družina zaščititi pred novinarsko radovednostjo. Vsekakor pa je gotovo, da je njegovo zdravljenje zelo drago in da se denar topi. Zaradi stroškov zdravljenja se je njegova žena Corinna odločila prodati luksuzno nepremičnino Sur le Moulin blizu Ženevskega jezera.

Corinna Schumacher je želela uživati ​​v posestvu ob jezeru, konjih, svojem ljubljenem možu … Zdaj ga prodaja za približno 6 milijonov evrov. To čudovito zgradbo so kupili v času, ko naj bi Schumi osvojil svoj peti naslov prvaka, vila z rančem pa je bila nagrada zanj in za njegovo ženo. Obnovili so posestvo, ranč razširili na pravo konjsko farmo, zdaj pa je idilično okolje naprodaj za 5,87 milijona evrov.

Nepremičninski agent ta ranč z nekaj več kot 20.000 kvadratnimi metri opisuje kot ‘izjemno mirno in varno nepremičnino’. Žal življenje družine Schumacher že dolgo ni idilično, Michaelovo zdravje pa je na prvem mestu, pišejo nemški mediji.

Več iz te kategorije