0 Deljenj 2532 Ogledov

PREOBRAT V IGRICAH DRUŽINE DONČIĆ So očeta razkrinkali?

16. August, 2018 20:31
2532 Ogledov

Nove podrobnosti o morebitnem oškodovanju košarkaškega superzvezdnika Luke Dončića.  RTV Slovenija razkriva posnetek, v katerem Saša Dončić govori, da bo naredil vse, da bi agenta Billa Duffyja odstranili od Luke.

“Pozdravljeni, sem Saša, oče Luke Dončića. Tukaj sem s Slavkom, svojim dobrim prijateljem. Storil bom vse, kar lahko, da bi Billa Duffyja odstranili od Luke Dončića,” je v pogovoru z Durićem dejal Saša Dončić. V četrtek je za TV Slovenijo povedal, da se je z Durićem, ki sicer živi v Kanadi, srečal le enkrat, lani, pogovor pa se je večinoma vrtel okoli razvoja mladih igralcev, a dotaknila sta se tudi zastopanja sina Luke. Ne skriva pa, da ne odobrava sinovega agenta.

Za RTV je spregovoril Slavko Djurić, domnevni posrednik za zamenjavo Dončićevega menedžerja. Dejal je, da se je z njegovim očetom srečal le enkrat. Da pa je sprevidel, da Lukin oče nima nobenih pooblastil glede marketinških aktivnosti in dogovorov, zato se je na zaključnem turnirju evrolige v Beogradu obrnil na njegovo mamo, ki pa ni pokazala interesa za sodelovanje.

Pri menedžerjih se vrtijo visoke provizije za prestope in zastopanje. V tem primeru naj bi govorili o več kot pol milijona evrih.

Več iz te kategorije