0 Deljenj 9422 Ogledov

Odjeknila je debeta o ljubezenskem življenju Luke Dončića, kratic Anemarie ni več

6. February, 2020 8:06
9422 Ogledov

Košarkarji Dallas Mavericks, ki so še četrto tekmo zaporedoma nastopili brez prvega zvezdnika, poškodovanega Slovenca Luke Dončića, so v severnoameriški ligi NBA v domači dvorani doživeli nov poraz. S 121:107 so jih premagali oslabljeni Memphis Grizzlies, ki so zmagali 13. na zadnjih 16 tekmah in se borijo za zadnje mesto končnice zahoda.

Kot da to še ne bi bilo dovolj, je na forumu Reddit neki uporabnik sprožil debato o ljubezenskem življenju našega košarkarskega asa Dončića. Opazil je, da je naš košarkaški diamant delil dve pesmi, ki govorita o zlomljenem srcu od Game Over  Ubila si del mene ter Severinino Kao). Na njegovem Instagram profilu ter tudi na profilu  Anamarie Goltes, pa sta izginili prvi črki njunega imena.

Sicer pa podobno se je zgodilo leta 2018,  z njunih profilov so izginile vse njune novejše skupne fotografije. Da takrat nekaj ni v redu, sta nakazala tudi s tem, da sta si na družbenem omrežju nehala slediti, kar daje slutiti, da njun razhod ni bil povsem prijateljski. Seveda pa ne gre pozabiti, da sta našega košarkaša močno prizadeli tragični smrti Kobeja in Giannine Bryant.

 

Več iz te kategorije