0 Deljenj 3007 Ogledov

Nova tragedija za slovenski šport, umrl je odbojkar Jure (33)

13. August, 2022 21:48
3007 Ogledov

Slovenski šport žaluje, mnogo prezgodaj je ugasnilo še eno življenje. Odbojkar Jure Jež se je namreč smrtno ponesrečil.

»Mnogo prezgodaj smo se morali z bolečino posloviti od enega najboljših igralcev Odbojkarskega kluba Fužinar in našega dolgoletnega kapetana. Jure Jež je bil od mladih nog del ravenske odbojkarske šole, skupaj s sijajno generacijo pa je osvojil mnogo naslovov državnega prvaka v različnih selekcijah. Skozi leta se je oblikoval njegov borben karakter, ki ga je v polnosti pokazal v članski konkurenci,« so na Faceoboku v čustveni objavi zapisali pri OK Fužinar, za katerega je pokojni Jure igral, nazadnje pa je bil član avstrijske ekipe Zadrugi Aich/Dob.

»Na igrišču je bil oster in nepopustjiv, v garderobi pa vedno pripravljen za šalo in zabavo. S svojo srčnostjo je bil pravi zgled mlajših generacij, ki so tudi z njegovo pomočjo postale boljše na igrišču in predvsem izven njega. Kapetan, ki si ga lahko želi prav vsak odbojkar, prijatelj z večno nasmejanim obrazom in Človek z veliko začetnico. Dragi Jure, dragi kapetan, hvala za vse prekrasne trenutke, ki jih nikdar ne bomo pozabili. Klub družini in najbližjim izreka iskreno sožalje,« so v slovo še zapisali pri OK Fužinar.

Ugasnilo še dvoje mladih življenj

Spomnimo, na pripravah na Norveškem je v tragični nesreči umrla mlada članica slovenske reprezentance A v smučarskem teku Hana Mazi Jamnik.

https://intelligent-chebyshev.65-108-229-32.plesk.page/sport/fant-nesrecno-umrle-hane-19-odprl-srce-nacrtovala-sva-najino-zivljenje-in-zelela-sva-biti-skupaj-do-konca/

Med potopom na dah pa je v soboto v 27. letu starosti umrl glasbenik Matej Kravcar, med drugim znan kot trobentač v skupini Diamanti, ki je bila del oddaje V petek zvečer.

https://intelligent-chebyshev.65-108-229-32.plesk.page/rumeno/srce-parajoca-zadnja-objava-na-facebooku-tragicno-preminulega-slovenskega-glasbenika-26/

 

 

Več iz te kategorije