0 Deljenj 885 Ogledov

NOV ŠOK SKAKALNEGA ŠAMPIONA Smola rekorderja po številu zmag v svetovnem pokalu

31. October, 2017 11:51
885 Ogledov
STA

RAMSAU – Avstrijski smučarski skakalec Gregor Schlierenzauer, rekorder po številu zmag v svetovnem pokalu, se je spet poškodoval. Na treningu v Ramsauu si je natrgal stranske kolenske vezi desnega kolena, kot pravijo v avstrijskem taboru, operacije ne bo potreboval, poškodbo bo poskušal pozdraviti na druge načine.

 Zagotovo pa nekaj tednov ne bo smel skakati, zato bo izpustil uvodno tekmo svetovnega pokala, ki bo sredi novembra v Wisli.

“Treba je opozoriti na pozitivno stran, križna vez je ostala nedotaknjena in koleno stabilno. To je razlog, zakaj smo se odločili za konzervativno zdravljenje s fizioterapijo,” je dejal zdravnik avstrijske reprezentance Wulf Glötzer.

“Ni prijetno, da se ti to zgodi ravno pred začetkom svetovnega pokala, toda take stvari moram sprejeti. Moram biti potrpežljiv, čeprav komaj čakam prve tekme,” je dejal Schlierenzauer, ki je imel v preteklosti že veliko težav s kolenoma, zaradi strganih vezi desnega je že moral izpustiti začetek lanske sezone, med katero pa se je poškodoval še enkrat.

STA

Več iz te kategorije