0 Deljenj 3936 Ogledov

Ljubezenska zgodba preminulega Kobeja Bryanta vas bo pustila brez besed

28. January, 2020 16:34
3936 Ogledov

V najmočnejšo košarkarsko ligo je bil izbran na naboru pri komaj sedemnajstih letih, prvo tekmo v NBA je odigral pri osemnajstih, pri devetnajstih je bil že v družbi najboljših na tekmi vseh zvezd. Ko je pri enaindvajsetih letih napovedal, da se bo poročil, je pripomnil: “Vse rad počnem mlad.” Kobe Bryant je umrl v nedeljo, star 41 let.

Bryant je za sabo pustil ženo Vanesso in tri hčerke, 17-letno Natalio, triletno Bianko in še ne enoletno Capri. Leta 1999 sta se sporznala med snemanjem Kobejevega albuma, ki nikdar ni ugledal luči sveta. On je bil takrat star 21 let, Vanessa pa je delala kot plesalka in ji je le še leto dni manjkalo do polnoletnosti. Tedaj 21 letni Kobe jo je zaprosil pol leta po prvem zmenku. Vanessa je v tem obdobju obiskovala srednjo šolo, starši so zvezi nasprotovali. Dve leti za tem, ko sta se Kobe in Vanessa razveselila svoje prvorojenke, ju je doletela tragedija. Vanessa je namreč doživela spontani splav in izgubila njunega drugega otroka. Vanessa je soprogu vseskozi stala ob strani, tudi po tem, ko je priznal spolne odnose z dekletom, ki ga je obtožilo posilstva. Sledila so mirna leta, nato pa je Kobe znova ogrozil zakon z nezvestobo. Vanessa je tedaj vložila zahtevek za ločitev, par se je razšel, vendar sta si kasneje premislila.

Kobe in Vanessa sta pred nekaj meseci praznovala tudi dvajseto obletnico poroke nastalo pa je  ganljivo sporočilo, ki ga je Kobe ob tej priložnosti posvetil svoji soprogi: »Na današnji dan pred dvajsetimi leti, sem spoznal svojo najboljšo prijateljico, svojo kraljico. Nocoj jo imam namen odpeljati v Disneyland, kjer bova lahko praznovala kot v starih časih, pred štirimi princesami. Ljubim te, mamacita, za vedno.«

Več iz te kategorije