0 Deljenj 909 Ogledov 1 Comments

KOMISIJA ZAVRNILA PRITOŽBO PO SODNIŠKI KRAJI, SLOVENIJA RAZMIŠLJA O ODHODU Z EP Pa ste videli, kaj je Vujović storil včeraj na igrišču?

16. January, 2018 14:52
909 Ogledov 1

ZAGREB – Disciplinska komisija Evropske rokometne zveze je zavrnila pritožbo slovenske moške reprezentance na razplet ponedeljkove tekme z Nemčijo na evropskem prvenstvu v Zagrebu, ki se je končala z neodločenim izidom 25:25. Slovenska rokometna reprezentance zaradi spornih sodniških odločitev na ponedeljkovi, a tudi uvodni tekmi z Makedonijo, kjer je bilo prav tako veliko spornih sodniških odločitev v škodo slovenske reprezentance, razmišlja o tem, da zapusti zaključni turnir na Hrvaškem.

Preberite še: OGLEJTE SI ENO NAJVEČJIH KRAJ V ZGODOVINI ROKOMETA Slovenci po sodniški burleski brez zmage nad Nemci

Odločitev o morebitnem, a malo verjetnem odhodu slovenskih rokometašev z EP, ki so sporočili, da bodo podprli vsakršno odločitev vodstva zveze, bo tekom današnjega dne na dopisni seji sprejelo predsedstvo RZS. Večina njenih predstavnikov je bila v teh dneh v hrvaški prestolnici in sodelovala na poslovno-športni konferenci Slovensko središče.

Vujović v golu: Streljajte meni

Je pa včeraj zaokrožil posnetek našega karizmatičnega selektorja, ki je po sporni spodniški odločitvi , da mora Nemčija izvajati sedemmetrovko, kar sam odšel na igrišče in se postavil pred gol in se pripravil, da bo branil sedemmetrovko ter kričal: “Streljajte meni! Streljajte meni!!”

STA

Več iz te kategorije