0 Deljenj 1089 Ogledov

Hude obtožbe letijo na Čeferinovo UEFO, potem ko je Erikson padel skupaj! Peter Schmeichel: Videl sem uradno izjavo

14. June, 2021 19:31
1089 Ogledov

“Od UEFE ni bilo nobenega pritiska, da bi nadaljevali tekmo še isti večer. Ponudili so nam možnost, da tekmo nadaljujemo dan pozneje ob 12. uri, a Finci bodo naslednjo tekmo igrali 16., mi pa 17. junija. Odločili smo se, da bomo tekmo končali še isti večer. Predpostavka je bila, da igralci ne bodo mogli tako enostavno spati, nato pa bi se morali jutri prikazati na igrišču in igrati igro. Lažje je bilo poskusiti končati tekmo isto noč in jo pustite za seboj. Odločitev so sprejeli vsi igralci skupaj. To je bila travmatična izkušnja “Bilo je igralcev, ki so rekli, da ne morejo igrati, in bili so tisti, ki so rekli, da želijo poskusiti,” je dejal danski trener Kasper Hulmand.

V 43. minuti se je Christian Eriksen zrušil iz čistega miru, nato pa so mu zdravniki morali rešiti življenje. Po nekaj več kot uri so sporočili, da je Eriksen pri zavesti in da bo v redu. Tekma med Dansko in Finsko se je nadaljevala od 20.30, Finci pa so na koncu zmagali z 1: 0 z golom Joela Pohjanpala.

https://intelligent-chebyshev.65-108-229-32.plesk.page/sport/video-nogometnega-zvezdnika-na-euro-vec-minut-ozivljali-to-so-zadnje-informacije-o-njegovem-stanju/

Možnosti UEFA pa niso bile po volji legendarnega danskega vratarja Petra Schmeichela. “Možnosti, ki jih je UEFA sinoči ponudila igralcem – nadaljevanje tekme ali igranje danes – so bile smešne. Tega ne morem razumeti.” Videl sem uradno izjavo Uefe, da so igralci želeli nadaljevati tekmo, a vem, da to ni res. Na mizo so jim dali tri možnosti. Ena je bila, da se tekma nadaljuje isti večer, druga, da je nadaljuje naslednji dan ob 12. uri, tretja pa, v kolikor ne želijo igrati, da se tekmo registrira s 3:0 v prid Fincev,” pa je v pogovoru za Good Morning Britain nadalje razgrnil operiranje nogometne organizacije legenda Manchester Uniteda , ki zagotovo ima podatke s prve roke, saj njegov sin Kasper brani za dansko izbrano vrsto.

Več iz te kategorije