0 Deljenj 1274 Ogledov

GORANU DRAGIČU PO KOŠARKAŠKI BLAMAŽI PREKIPELO Nažrl se bom svojih milijončkov, ki sem jih pošteno zaslužil!!

18. September, 2018 11:20
1274 Ogledov

Košarkarji Slovenije so v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2019 doživeli peti zaporedni poraz in tako prav na prvo obletnico zmage v finalu eurobasketa 2017 ostali brez realnih možnosti za uvrstitev na naslednje veliko tekmovanje. V Stožicah so morali priznati premoč Turčiji, ki je slavila s 86:77.

“Kljub porazu moram pohvalit svoje fante. Ponosen sem na to, kako so se borili in trudili do zadnjih minut. Seveda bi bilo lepo, da bi prvo obletnico naslova evropskega prvaka proslavili z zmago, a zavedati se moramo, da smo prvaki Evrope in da nam tega naslova nihče ne bo odvzel. Ti mladi igralci so dokazali, da so prihodnost slovenske košarke. Tako proti Hrvaški kot na tekmah v Latviji in tu v Stožicah so pokazali, da znajo igrati košarko. Mladi pa niso le Glas, Bratec, Macura in Durnik, tudi Mesiček, Čančar ali Rebec na primer so mladi za evropske razmere in z njimi bomo igrali naslednje štiri tekme in naslednje kvalifikacije za evropsko prvenstvo,” je Rado Trifunović, selektor Slovenije, dejal po tekmi dejal. Slednjega sicer mnogi vidijo kot glavnega krivca za neuspeh

»Se zdaj upate pogledati v ogledalo, vi junaki? Vi, ki ste pustili na cedilu te mlade fante in celotno Slovenijo. Si upa pred ogledalo stopiti kapetan, ki ekipo zapusti, ko ga najbolj potrebuje? Nažrite se teh vaših milijonov!« pa je ‘navijač’ Slovenije objavil na twitterju ter v njem označil Gorana Dragića, Luko Dončića in Klemna Prepeliča – tri košarkarje, ki so imeli veliko zaslug, da je Slovenija lani stopila na evropski prestol, a jih tokrat zaradi odpovedi oz. konca kariere ni bilo zraven.

Na zapis na twitterju se je ostro odzval Goran Dragić.

Več iz te kategorije