0 Deljenj 1806 Ogledov

FOTO: To je hiša, ki jo je kupil Dončić! Vredna skoraj tri milijone dolarjev, le pol kilometra od lastnika Dallasa

31. October, 2020 9:18
1806 Ogledov

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić je v Dallasu kupil hišo, ki so jo na nepremičninska spletni strani CandysDirt.com izbrali za najbolj ljubko hišo leta 2020, poroča spletna stran Siol.

Hiša naj bi bila vredna skoraj tri milijone dolarjev. »Zanimivo je, da se je tako mladi zvezdnik, ki si lahko privošči katerokoli hišo v mestu, odločil za ta arhitekturni biser,« so pri teksaški nepremičninski spletni strani opisali nakup Luke Dončića, ki se v nov dom seli s sezono 2020/21. Nepremičninski strokovnjaki so pohvalili okus 21-letnega košarkarskega superzvezdnika, ki bo v Dallasu zdaj živel na 485 kvadratnih metrih bivalne površine. V modernistični hiši z odprtimi bivalnimi prostori, ogromnimi steklenimi okni in tudi stenami, skozi katere se razprostira pogled na 3156 kvadratnih metrov veliko zemljišče z bazenom.

Nova Dončićeva hiša, stoji v mondeni soseščini Old Prestoon Hollow v Dallasu, le dobrega pol kilometra od hiše lastnika Dallas Mavericks Marka Cubana. Hišo je leta 1984 zgradil priznani arhitekt Hardy McCullah, potem pa jo je leta 2017 prenovil lastnik podjetja JH Design + Build John Huffman in dizajnerski presežek, kot so hišo opisali Američani, spravil na še višjo raven.

Več iz te kategorije