0 Deljenj 745 Ogledov

Dončić pozitiven na koronavirus

23. December, 2021 8:21
745 Ogledov

Slovenski superzvezdnik Luka Dončić je bil pozitiven na testu na novi koronavirus, je med prvimi preko Twitterja sporočil ameriški novinar Adrian Wojnarowski, novico pa so nato potrdili tudi pri Dallas Mavericks, ki imajo zdaj v karanteni že šest igralcev.

»Ko že misliš, da stvari ne morejo iti na slabše, se vse obrne proti tebi,« je v uvodu sporočila za javnost zapisal klub iz Teksasa. »Pričakovali smo, da se bo Luka Dončić po poškodbi gležnja vrnil na košarkarski parket v četrtek proti Milwaukee Bucks, vendar je njegov test na covid-19 v sredo popoldan pokazal pozitiven rezultat. Tako kot Tim Hardaway Jr., Reggie Bullock, Josh Green, Maxi Kleber in Trey Burke, bo moral Dončić počivati deset dni oziroma, dokler dva testa ne pokažeta negativnega rezultata,« so dodali pri Dallas Mavericks.

»Dobra stvar pri vsem tem je, da bo imel Dončić nekaj več časa za zdravljenje poškodbe gležnja, zagotovo pa je vprašljiv njegov nastop na božični tekmi proti Utah Jazz,« se v nadaljevanju glasi sporočilo kluba.

Več iz te kategorije