0 Deljenj 1170 Ogledov

BO TEKMA MARIBORA Z LIVERPOOLOM PRESTAVLJENA? Posnetek razkriva, zakaj je odpovedan polet

31. October, 2017 13:57
1170 Ogledov
twitter

MARIBOR – Začetek z zapletom, pišejo na spletni strani NK Maribor. Naši državni prvaki bi se proti Liverpoolu morali odpraviti danes ob 10. uri z mariborskega letališča, a je dobro razpoloženje pokvarila preložitev poleta zaradi tehničnih težav na letalu. Celotna odprava je morala zapustiti letalo in v pričakovanju nadaljnjih informacij še čaka v letališki zgradbi …

Na seznamu potnikov je 22 igralcev: Handanović, Obradović, Cotman, Šuler, Rajčević, Billong, Viler, Milec, Palčič, Kabha, Vrhovec, Pihler, Dervišević, Bohar, Ahmedi, Hotić, Vršič, Bajde, Kramarič, Inbrom, Tavares in Mešanović. Zaradi poškod manjkata Zahović in Šme.

Spoznavanje z igriščem na Anfieldu je predvideno ob 20. uri (19:00 po lokalnem času), pol ure pred tem pa je termin novinarske konference za angleške in slovenske medije, ki so med poročevalci iz Liverpoola.

. Zaradi tehničnih težav letalo z Mariborčani še ni odletelo proti Angliji, čeprav bi moralo že ob 10. uri. Po najnovejših podatkih se bodo z nadomestnim letalom na Otok odpravili šele ob 18.20. Mariborčani bi po prvotnem načrtu morali danes ob 20. uri po slovenskem času (19.00 po lokalnem) na Anfieldu že opraviti trening, pol ure pred tem pa novinarsko konferenco.

Več iz te kategorije