0 Deljenj 1047 Ogledov
POP TV

Aleksander Čeferin ‘modruje’ na POP TV o politični klimi v državi, UEFA pa mu razpada!

19. April, 2021 8:02
1047 Ogledov

Medtem, ko Aleksander Čeferin, predsednik Evropske nogometne zveze (Uefa) po POP TV, natančneje v oddaji Fokus, daje intervjuje, v katerih da vedeti, da ni pristaš aktualne slovenske oblasti ter modruje politični klimi v državi, pa mu njegova ‘UEFA’ dobesedno razpada.

S sporočilom za javnost je tudi uradno potrjen nastanek novega evropskega nogometnega tekmovanja – superlige. Ustanovitelji so v glavnem najmočnejši evropski klubi Real Madrid, Manchester United, Juventus, AC Milan, Barcelona, Liverpool, Manchester City, Inter, Chelsea, Tottenham, Atletico Madrid in Arsenal. Prvi predsednik superlige je postal Florentino Perez iz Real Madrida, tekmovanju, ki se bo začel čim prej, pa se bo pridružilo še pet klubov, so ustanovitelji superlige zapisali v sporočilo za javnost.

Evropska nogometna zveza (Uefa) s predsednikom  Čeferinom je v nedeljo skupaj z vodstvi španskega, angleškega in italijanskega prvenstva izdala sporočilo za javnost, v katerem se je ostro odzvala na ustanovitev novega tekmovanja in napovedala sankcije za vpletene.

 

 

Več iz te kategorije