0 Deljenj 1991 Ogledov

VIDEO: Laž Karla Erjavca, ali kdo mu je napisal besedilo, katerega avtorstvo si je pripisal v Tarči

18. January, 2021 6:00
1991 Ogledov

Po peklenskem tednu za vse, ki bi si drznili v stranki DeSUS do ideje rušenja vlade imeti drugačno mnenje od Karla Erjavca, sledi danes nov krog. Za 11. uro sklicuje Erjavec izredno sejo izvršilnega odbora stranke DeSUS, na dnevenm redu pa je zgolj ena točka: politično dogajanje v zvezi z vložitvijo konstruktivne nezaupnice.

Pod drugo točko, razno, pa gotovo ne bi bilo slabo, če bi kakšno rekli o najnovejši laži Karla Erjavca. Da jih ni malo malo in da imajo rep, vedo vsi upokojenci, ki nikoli niso dobili pred več kot desetletjem iz ust Karla Erjavca obljubljenega mesečnega jurja pokojnine.

Tokrat pogled v drobovje dokumenta, ki je prišel v javnost kot Erjavčeva konstrukutivna nezaupnica, kaže, da njen avtor še zdaleč ni Erjavec, pač pa so jo spisali v stranki SD. Njen avtor pa je Miroslav Pretnar, generalni sekretar poslanske skupine SD.

Ampak, pozor, Erjavec je v četrtkovi Tarči na TV Slovenija eksplicitno izpostavil, da je avtor besedila on. Laž torej izrečena v kamero.

Erjavčeve besede poleg dokumenta demantirajo tudi informacije virov iz državnega zbora, da naj bi v petek na strankarski sestanek prišel brez obljubljenega besedila. In to zato, ker naj mu novega dokumenta v SD ne bi zaupali, potem ko je prvi osnutek prišel v javnost.

Poleg osnutka iz SD naj bi Erjavec v DeSUS pripeljal spet pripeljal nekdanjo predsednico podmladka stranke Zares Nino Stanovič, o kateri je od dobrostoječih Slovencev slišati, da si veliko izposoja. Stanovičeva je sicer med operativci, ki so izvedli operacijo Macan in poskrbeli, da so se v pravem trenutku pred kongresom, na katerem je Erjavca izzvala Aleksandra Pivec, v medijih pojavile slike za šefa upokojenske stranke nespodobno dragega vozila.

Več iz te kategorije