0 Deljenj 2111 Ogledov
© Igor Zorčič je lutka na vrvici Gregorja Golobiča, trdijo naši viri. Foto: Facebook

Tajni plan Igorja Zorčiča pod taktirko Gregorja Golobiča

29. April, 2021 6:31
2111 Ogledov

Po fiasku z napadom na oblast s projektom KUL, so se Gregor Golobič in ekipa zdaj umaknili na delo v ozadju, pravijo naši viri. Če so najprej Jožeta Damijana, potem pa še Karla Erjavca “pokurili” pred televizijskimi kamerami, poteka nov manever v tišini. V ozadju, brez pompoznih napovedi Anžeta Božiča in kolegic s PopTV.

Tokrat se spet lotevajo stranke DeSUS, iz katere so včeraj sporočili, da so bile za izpraznjeno predsedniško mesto oddane tri vloge s kandidaturami in soglasji kandidatov. To so Ljubo Jasnič, Srečko Felix Krope in Gorazd Žmavc.

Scenarij Golobiča iz prijateljev iz ozadja pa naš vir opisuje: “Po mojih info se bo Ljubo Jasnič umaknil Igorju Zorčiču, če bo ta kandidiral za DeSUS. V bistvu Zares prevzema DeSUS.”

Informacije smo že včeraj skušali preveriti pri Zorčiču, ki je s poslancema Janjo Slugo in Banimirjem Rajićem prejšnji mesec izstopil iz poslanske skupine SMC, ki ga je predlagala na funkcijo predsednika državnega zbora, a se je ob vprašanju, ali se dogovarja z Jasničem, zavil v pomenljiv molk.

Sluga je ob izstopu iz SMC predsedniku stranke Zdravku Počivalšku očitala “ugrabitev stranke.” Zakaj, ko je vendarle Počivalšek član stranke in je za njegovo imenovanje na mesto predsednika glasovala tudi sama, ni povzem jasno. Ali sodeluje v Zorčičevem poskusu ugrabitve stranke DeSUS, v kateri ni niti član, pa zaenkrat ni jasno.

So pa Zorčič, Sluga, Lep in Rajić konec marca z ustanovitvijo poslanske skupine nepovezanih poslancev že izvedli manever, kakršnega je pred leti izvedel Golobič, ki je sicer politično propadel, ko so ga mediji ujeli na laži. Zares.

https://intelligent-chebyshev.65-108-229-32.plesk.page/skandal/razkrivamo-trojcek-ki-ustanavalja-novo-poslansko-skupino/

Več iz te kategorije