0 Deljenj 10605 Ogledov
Minister za zdravje Aleš Šabeder, ki je Jureta Brankoviča pripeljal v UKC Ljubljana, Brankovičeva fotografija, za katero se skriva na omrežju Twitter, in Janez Poklukar, generalni direktor UKC Ljubljana. Ali bo Brankovičeve zapise kako sankcioniral, zaenkrat še ni sporočil.

Sramoten napad uslužbenca UKC Ljubljana na bolnika, okuženega s koronavirusom, in srhljiv odziv: Motika je lahko v določenih primerih zdravilo…

6. March, 2020 14:10
10605 Ogledov

Jure Brankovič, ki ga je sedanji minister Aleš Šabeder pripeljal v UKC Ljubljana, ko je bil tam direktor, je sinoči na omrežju Twitter sramotno napadel bolnika, pri katerem je bila potrjena okužba s koronavirusom. Uslužbenec univerzitetne bolnišnice je ob tem tudi javno debatiral o osebnih podatkih obolelega in procesu, ki ga je bil znotraj UKC Ljubljana deležen, kar je razvidno iz posnetka v nadaljevanju.

Vir: Twitter.

Iz podatkov, ki jih je razkril uslužbenec UKC Brankovič, je razvidno, da gre za bolnika, ki je sinoči v poročilih televizij razkril, kaj se mu je dogajalo, in kako so prej kot njega, da je okužba potrjena, obvestili medije.

Brankovičeva objava je sprožila tudi brutalen zapis:

Vir: Twitter.

Brankovič je bil sicer včasih novinar Pop TV, se na omrežju Twitter skriva za narisano fotografijo, kot se je v času, ko je bil v ekipi Tjaše Slokar Kos, skrival za ženskami.

Vir: Facebook

Sinočnji čivk ni Brankovičeva prva neprofesionalnost, tako je pred časom izdal vir.

Predsednik vlade v odstopu Marjan Šarec sicer panike, ki nastaja, ko je bil v sredo potrjen prvi primer okužbe, včeraj pa kar pet novih, ni sposoben umiriti.

Na omrežju Twitter bi dejali, da se čivk, ki ga je objavil, ko je bolezen izbruhnila pri sosedih, naš sistem pa ni reagiral, ni dobro postaral.

Več iz te kategorije