0 Deljenj 4277 Ogledov

Smola ljubljanske instagram starelete: Ko sta začela, je veljal za bogataša, ostala tudi brez pomivalnega stroja in TV

9. September, 2018 21:39
4277 Ogledov
Instagram

Življenje instagram starlete Ursula Gawish v resničnosti ni tako bleščeče, kot skuša prikazati v objavah na družabnih omrežjih. Ko je leta 2011 postala punca Damijana Jankovića, so množični mediji njenega izbranca malikovali kot uspešnega poslovneža, čeprav vedno nekoliko v senci očeta Zorana Jankovića. Danes je Ursula v zvezi s propadlim poslovnežem Damijanom Jankovićem, ki ni odplačeval posojil, zato so ga upniki, ki jim dolguje skupaj 5,4 milijone evrov, poslali v osebni stečaj, o katerem lahko več preberete na povezavi, še prej pa so mu zarubili številne predmete.

Tudi pomivalni stroj, tako, da očitno Ursula posodo pere kar na roke. Izvršitelj Dragan Vuković je leta 2014 precej izpraznil domovanje Jankovićevih. Ne samo pomivalni stroj Bosch, na seznamu predmetov, ki jih je zarubil, so tudi mikrovalovna pečica, slika olje na platnu (150×100 cm), pregradna omara z drsnimi vrati (nizka 250×120 cm), BTV LCD Philips 49 ̈, garnitura kotna-siva, tabure 120 cm rjav, dve klimatski napravi Dahlin, regal za TV-beli (nizki), pletena vrtna garnitura (miza + 4 x stoli), dvokrilna vgradna omara (drsna vrata), regal za čevlje bel (nizek), garderobna omara, drsna vrata (otroška soba), garderobna omara (garderobna soba), BTV LCD Philips, DVD Philips in slika olje na platnu 120×50 cm (akt).

Starletin partner Damijan Janković, s katerim imata hčerko, je stalno prebivališče prenesel na Hrvaško, je danes tudi brez avtomobila, razkriva poizvedba o njegovem premoženju, ki ga je letos poleti za potrebe Damijanovega osebnega stečaja opravila stečajna upraviteljica Sara Pušenjak.

Ursula Gawish sicer na družabnih omrežjih objavlja zlasti svoje posnetke v avlah raznih hotelov in lokalov, najpogosteje ljubljanskega hotela Intercontinental srbskega davčnega utajevalca Miroslava Miškovića, ki lani po obsodbi na petletno zaporno kazen zaradi pomoči sinu Marku pri davčni utaji ni mogel priti na otvoritev hotela. Specializirano sodišče v Beogradu mu namreč ni hotelo vrniti potnega lista, da bi se odpravil na pot.

 

Več iz te kategorije