0 Deljenj 826 Ogledov

Šarčev novi adut ni samo pijan povozil pešca, do grla je v težavah, poglejte, kaj mu je naredila NLB

3. januar, 2019 9:42
826 Ogledov

Cvetober kadrov, ki jih okoli sebe nabira predsednik vlade Marjan Šarec, je bogatejši za Petra Vilfana, propadlega politika, komentatorja košarke na komercialni televiziji Pop TV. A Vilfan v kabinet ni prišel na mesto tiskovnega predstavnika, ampak kot državni sekretar. In Vilfan ni zgolj politični luzer, ki se mu (tokrat) na listi Desus s 442 glasovi ni uspelo prebiti v parlament, luzer je tudi poslovno.

Njegova košarkarska šola, uradno se imenuje Športno društvo košarkarska šola Peter Vilfan, ima že 462 dni blokirane račune, kažejo podatki v evidenci Gvin.

V kabinet predsednika vlade Šarca je prilezel kljub dejstvu, da je imel v zadnji dveh letih že dvakrat pri finančni upravi status davčnega neplačnika, o čemer priča dokument v nadaljevanju.

Podrobnejši pogled pokaže, da ima z doslednostjo pri finančnem poslovanju težave že od leta 2015.

Pogled v finančne podatke pokaže, da je je Vilfanov blokirani podjem tudi hudo zadolžen.

Pri tem pa aplikacija Erar protikorupcijske komisije razkriva, da je bil Vilfan s svojim podjemom leta prisesan na državni proračun, iz katerega je pokasiral več kot sto tisoč evrov. In to na isto pipico kot Šarec – RTV Slovenija, od koder je pokasiral kar 73 tisoč evov!

Ajpes razkriva, da je Vilfan res zastopnik svoje košarkarske šole.

Očitno pa je taka beda, da niti Šarčevi spindoktorji ne vedo, kaj bi o njem sploh napisali, zato je vse, kar na spletni strani vlade piše o politiku, ki je bil včasih, tako kot Šarec, član Pozitivne Slovenije, potem je Zorana Jankovića zapustil in odšel z Alenko Bratušek v novo stranko, na koncu pa pristal v Desus. Sumimo, da o prometni nesreči, ki jo je povzročil pijan, zaradi česar je kot poslanec leta 2014 tudi odstopil, ne bodo pisali….

Preberite še: Na vidiku že nova kadrovska poteza Marjana Šarca. Ekipo bo še širil. Več na povezavi.

 

Mogoče vas bo zanimalo

VIDEO: Živalska farma v vladni stranki: šef, magister prašičjerje, mu je rekel: prašiček
Škandal
20 Ogledov
Škandal
20 Ogledov

VIDEO: Živalska farma v vladni stranki: šef, magister prašičjerje, mu je rekel: prašiček

User One - 23. januar, 2019 21:09

Na omrežjih je vzniknila vrsta zabavnih komentarjev, v katerih pisci opozarjajo na lapsus predsednika parlamenta Dejana Židana, ki je v vlogi predsednika vladne stranke SD na vrhuncu…

Zasegli za četrt milijona evrov konoplje
Črno
5 Ogledov
Črno
5 Ogledov

Zasegli za četrt milijona evrov konoplje

bogdan sajovic - 23. januar, 2019 15:10

Policisti so v nedeljo na mejnem prehodu Gruškovje pri 31-letnem državljanu Črne gore, ki je vozil avtobus kosovske registracije, odkrili skoraj 25 kilogramov prepovedane konoplje, ki bi…

V gostilniškem prepiru je zabodel vrstnika
Črno
5 Ogledov
Črno
5 Ogledov

V gostilniškem prepiru je zabodel vrstnika

bogdan sajovic - 23. januar, 2019 15:05

Policisti so v nedeljo ponoči v gostinskem lokalu v Ribnici obravnavali poskus uboja. Kriminalisti so ugotovili, da sta se v gostinskem lokalu sprla in stepla dva gosta,…

Več iz te kategorije