0 Deljenj 1139 Ogledov

Šarčev novi adut ni samo pijan povozil pešca, do grla je v težavah, poglejte, kaj mu je naredila NLB

3. januar, 2019 9:42
1139 Ogledov

Cvetober kadrov, ki jih okoli sebe nabira predsednik vlade Marjan Šarec, je bogatejši za Petra Vilfana, propadlega politika, komentatorja košarke na komercialni televiziji Pop TV. A Vilfan v kabinet ni prišel na mesto tiskovnega predstavnika, ampak kot državni sekretar. In Vilfan ni zgolj politični luzer, ki se mu (tokrat) na listi Desus s 442 glasovi ni uspelo prebiti v parlament, luzer je tudi poslovno.

Njegova košarkarska šola, uradno se imenuje Športno društvo košarkarska šola Peter Vilfan, ima že 462 dni blokirane račune, kažejo podatki v evidenci Gvin.

V kabinet predsednika vlade Šarca je prilezel kljub dejstvu, da je imel v zadnji dveh letih že dvakrat pri finančni upravi status davčnega neplačnika, o čemer priča dokument v nadaljevanju.

Podrobnejši pogled pokaže, da ima z doslednostjo pri finančnem poslovanju težave že od leta 2015.

Pogled v finančne podatke pokaže, da je je Vilfanov blokirani podjem tudi hudo zadolžen.

Pri tem pa aplikacija Erar protikorupcijske komisije razkriva, da je bil Vilfan s svojim podjemom leta prisesan na državni proračun, iz katerega je pokasiral več kot sto tisoč evrov. In to na isto pipico kot Šarec – RTV Slovenija, od koder je pokasiral kar 73 tisoč evov!

Ajpes razkriva, da je Vilfan res zastopnik svoje košarkarske šole.

Očitno pa je taka beda, da niti Šarčevi spindoktorji ne vedo, kaj bi o njem sploh napisali, zato je vse, kar na spletni strani vlade piše o politiku, ki je bil včasih, tako kot Šarec, član Pozitivne Slovenije, potem je Zorana Jankovića zapustil in odšel z Alenko Bratušek v novo stranko, na koncu pa pristal v Desus. Sumimo, da o prometni nesreči, ki jo je povzročil pijan, zaradi česar je kot poslanec leta 2014 tudi odstopil, ne bodo pisali….

Preberite še: Na vidiku že nova kadrovska poteza Marjana Šarca. Ekipo bo še širil. Več na povezavi.

 

Mogoče vas bo zanimalo

Udarila strela in uničila oddajni center
Črno
31 Ogledov
Črno
31 Ogledov

Udarila strela in uničila oddajni center

User One - 25. marec, 2019 20:44

Ob 15.43 je po poročanju uprave za zaščito in reševanje na Plešivcu, na Uršlji Gori, občina Črna na Koroškem, zaradi udara strele prenehal delovati oddajni center. Motene…

Huda nesreča: Voznica umrla na mostu
Črno
125 Ogledov
Črno
125 Ogledov

Huda nesreča: Voznica umrla na mostu

User One - 25. marec, 2019 10:50

Policisti PU Murska Sobota so bili danes ob 9.43 uri obveščeni o prometni nesreči med tovornim vozilom in osebnim avtomobilom na mostu čez reko Muro v Petanjcih…

Več iz te kategorije