0 Deljenj 1399 Ogledov

Šarčev novi adut ni samo pijan povozil pešca, do grla je v težavah, poglejte, kaj mu je naredila NLB

3. januar, 2019 9:42
1399 Ogledov

Cvetober kadrov, ki jih okoli sebe nabira predsednik vlade Marjan Šarec, je bogatejši za Petra Vilfana, propadlega politika, komentatorja košarke na komercialni televiziji Pop TV. A Vilfan v kabinet ni prišel na mesto tiskovnega predstavnika, ampak kot državni sekretar. In Vilfan ni zgolj politični luzer, ki se mu (tokrat) na listi Desus s 442 glasovi ni uspelo prebiti v parlament, luzer je tudi poslovno.

Njegova košarkarska šola, uradno se imenuje Športno društvo košarkarska šola Peter Vilfan, ima že 462 dni blokirane račune, kažejo podatki v evidenci Gvin.

V kabinet predsednika vlade Šarca je prilezel kljub dejstvu, da je imel v zadnji dveh letih že dvakrat pri finančni upravi status davčnega neplačnika, o čemer priča dokument v nadaljevanju.

Podrobnejši pogled pokaže, da ima z doslednostjo pri finančnem poslovanju težave že od leta 2015.

Pogled v finančne podatke pokaže, da je je Vilfanov blokirani podjem tudi hudo zadolžen.

Pri tem pa aplikacija Erar protikorupcijske komisije razkriva, da je bil Vilfan s svojim podjemom leta prisesan na državni proračun, iz katerega je pokasiral več kot sto tisoč evrov. In to na isto pipico kot Šarec – RTV Slovenija, od koder je pokasiral kar 73 tisoč evov!

Ajpes razkriva, da je Vilfan res zastopnik svoje košarkarske šole.

Očitno pa je taka beda, da niti Šarčevi spindoktorji ne vedo, kaj bi o njem sploh napisali, zato je vse, kar na spletni strani vlade piše o politiku, ki je bil včasih, tako kot Šarec, član Pozitivne Slovenije, potem je Zorana Jankovića zapustil in odšel z Alenko Bratušek v novo stranko, na koncu pa pristal v Desus. Sumimo, da o prometni nesreči, ki jo je povzročil pijan, zaradi česar je kot poslanec leta 2014 tudi odstopil, ne bodo pisali….

Preberite še: Na vidiku že nova kadrovska poteza Marjana Šarca. Ekipo bo še širil. Več na povezavi.

 

Mogoče vas bo zanimalo

Kaj se je zgodilo z Majo? 13-letnica včeraj ni prišla iz šole
Ljudje
68 Ogledov
Ljudje
68 Ogledov

Kaj se je zgodilo z Majo? 13-letnica včeraj ni prišla iz šole

User One - 17. oktober, 2019 8:59

Od včeraj 16.10.2019 je pogrešana 13 -letna Maja Pintarič, sporoča Božidar Pezdevšek iz PU Celje. Pezdevšek piše: "Po končanem pouku na OŠ Karla Destovnika Kajuha okoli 13.15…

Tekmovalci pretreseni, takšnih laži v šovu Kmetija ne pomnimo!
Rumeno
13 Ogledov
Rumeno
13 Ogledov

Tekmovalci pretreseni, takšnih laži v šovu Kmetija ne pomnimo!

User One - 17. oktober, 2019 8:53

Na izboru drugega dvobojevalca je Danijel Frigelj pokazal povsem drug obraz. Zaradi njegovega izpada sta ga dvojčka Klobasa označila za psihičnega bolnika. Danijel je bil namreč razglašen…

Danes naj bi bilo povečini sončno, napovedujejo pri Arsu, za jutri pa precej drugače
Novice
20 Ogledov
Novice
20 Ogledov

Danes naj bi bilo povečini sončno, napovedujejo pri Arsu, za jutri pa precej drugače

User One - 17. oktober, 2019 8:35

Danes bo povečini sončno, zjutraj in dopoldne bo po nižinah v notranjosti megla ali nizka oblačnost. Popoldne se bo zlasti na Notranjskem in severnem Primorskem oblačnost povečala.…

Več iz te kategorije