0 Deljenj 7062 Ogledov
Facebook Zorana Jankovića

Kdo plačuje dolgove Jankovićevih?! Razkrivamo zadolženost Jankovićeve žene, ki ji sploh ni ime Mija!

11. November, 2018 21:44
7062 Ogledov

Družina Zorana Jankovića, dosedanjega župana Ljubljane, je do grla zadolžena. Podjetje sinov Damijana in Jureta je v stečaju, Damijana so avstrijski upniki poslali v osebni stečaj, ki je razkril, da dolguje milijone davkoplačevalcem, v stečajni masi pa je tudi premoženje očeta Zorana Jankovića.

Tako je zadnja leta posloval s.p. Marije Janković, žene Zorana Jankovića in matere Damijana in Jureta, ki se v javnosti sicer predstavlja kot Mija.

Zakaj podjetje Jankovićeve žene še ni v stečaju?!?

“Kako to, da ta nesolventna firma še ni v stečaju?” je vprašal znani ekonomist, ko smo mu pokazali zgoraj objavljene bilance družbe BOUTIQUE “M” – TRGOVINA NA DROBNO JANKOVIĆ MARIJA S.P.

Podjetje Jankovićeve žene poslovno leto končuje v rdečih številkah, in to že leta. Hkrati si tudi ona izposoja denar. Lansko leto je končala hudo zadolžena. Da je podjetje njeno, priča tudi prispevek, objavljen na portalu Žurnal24, kjer se je pohvalila s svojim podjetjem.

Letos aprila se je Jankovićeva žena tako hvalila s svojim (zadolženim) butikom.

M(ar)ija Janković ima od leta 2002 transakcijski račun pri NLB.

Njen s.p. je registriran za celo vrsto dejavnosti, priča izpisek iz Ajpesa, ki pokaže, da se ukvarja tudi s podjetniškim in poslovnim svetovanjem, posredovanjem oglaševalskega prostora, fotografsko dejavnostjo, izobraževanjem, izpopolnjevanjem in usposabljanjem.

Je Zoran Janković, ki ne zna poskrbeti za pošteno in pozitivno poslovanje svojih najbližjih, res človek, ki lahko pošteno in transparentno vodi poslovanje mestne občine prestolnice?

Več iz te kategorije