0 Deljenj 6375 Ogledov

Jankovićeve revice na tujih plečih: Še oče fasal rdečo, očitno živijo od davkoplačevalcev in je vse samo pretvarjanje

7. November, 2018 23:41
6375 Ogledov

O vse bolj obupnem finančnem stanju družine ljubljanskega župana Zorana Jankovića ne pričejo več samo dokumenti, ki jih objavljajo stečajni upravitelji, amak tudi vse redkejše objave Ursule Gawish, partnerice starejšega sina Damijana Jankovića, na Instagramu.

Partnerica Jankovićevega sina, ki so ga avstrijski upniki poslali v osebni stečaj, ki je pokazal, da živijo dobesedeno na puf pri državljanih, saj Družbi za upravljanje terjatve bank (DUTB) dolguje več kot 1,3 milijona evrov, 315 tisoč evrov državnemu NLB Leasing v likvidaciji, skupaj pa je dolžan 5,5 milijona evrov, objavlja le še po eno fotografijo na mesec, pa še to brez nasmehov, le še čevlje …

Ursula Gawish kljub temu, da so jim rubežniki, ki so prišli po predmete, iz katerih bodo poplačani dolgovi, iz stanovanja odnesli celo pomivalni stroj, očitno kljub ročnemu pranju posode skuša ohranjati dolge nohte.

… in mamo.

Ursula Gawish se po sramotnih razkritjih stečajnih organov, da družina živi na račun državljanov, sama sploh ne kaže ne kaže več.

A poslovne evidence pričajo, da finančne pomoči ne more pričakovati niti od svoje družine, saj je tudi njen oče Mohamed Gawish, ki so ga mediji prikazovali kot uspešnega poslovneža, že januarja 2015 dobil rdečo oznako na podjetju Kapuciner, katerega 75-odstotni lastnik je, ker ni poravnal obveznosti do proračuna oziroma finančne uprave. Dolžan je že več kot sto tisoč evrov.

Gawishevo podjetje ima že dobesedeno na tisoče dni, 5. novembra je bilo 1321 dni, blokirane račune. Kar je več kot polovico dni, odkar sploh obstaja.

Sicer pa to ni prvo podjetje, ki je Mohamedu Gawishu propadlo, propadla mu je že Vetrnica, Karpe Diem in Most Consulting.

Pri čemer pa ne moremo mimo dejstva, da je Mohamed Gawish, Egipčan sumljivega slovesa, katerega ime se pojavlja v povezavi s kriminalnim podzemljem, saj naj bi bil zaupnik v mafijskem stilu ustreljenega Veselina Jovovića Vesota, kot poslovnež gradil imperij, neločjivo povezan z nepremičninami v lasti ljubljanske mestne občine.

Portal Požareport je pred dnevi sicer poročal, da si je morala Ursula Gawish omisliti službo, odprla je s.p.

Več iz te kategorije