0 Deljenj 215 Ogledov

Jankovićev rudniški pašaluk: Kdo naj bi bila ženska, ki ga povezuje z misterioznim Janom Becem

19. september, 2019 23:12
215 Ogledov
© Facebook

Ženska naj bi bila po trditvih naših virov povezava med tremi Jankovićevimi moški v Electi, očeta Zorana ter sinov Damjana in Jureta, ter njihovim slamnatim rešiteljem Janom Becem, neznanim, a razvpitim poslovnežem, ki je odkupil za kar 6,5 milijona terjatev podjetij v lasti družine Janković. “Janković kupuje terjatve od samega sebe,” pravi naš vir.

Naš vir namreč trdi, da je Jan Bec življenski sopotnik nečakinje Zorana Jankovića Urške oziroma Urše Kunej. Da je ženska s tem imenom povezana z Becem, razkrivajo poslovni registri. Pred časom smo razkrili, da je podjetje Paladin, ki je kupilo stanovanje Damjana Jankovića v trnovskem Močeradu, je pa danes njegov lastnik Bec, ustanovila prav Kunejeva. 

Vsekakor pa je Kunejeva Jankovićeva soseda v ljubljanskem predelu Rudnik, kar pokaže tudi Google, če vanj vnesemo uradne naslove, v katerih so v registrih prijavljeni ljubljanski župan, njegov sin Jure in menda njegova sestrična Urška.

Jankovićev pašaluk v ljubljanskem predelu Rudnik: Na naslovu Vinterca 55 je prijavljen Zoran Janković, na hiši številki 30 njegov sin Jure Janković, ki je stalno prijavljen pri starih starših, tretja soseda pa je ustanovila podjetje Jana Beca in živi na naslovu Spodnji Rudnik II 39, pa je Urška Kunej. Naš vir pravi, da ni zgolj soseda, ampak tudi nečakinja Zorana Jakovića.

Da je Kunejeva za Jankovića že v preteklosti dajala denar, pa razkriva poročilo o volilni kampanji iz leta 2010, ki ga je, mimogrede, kot predstavnica organizatorja volilne kampanje sestavila Tjaša Möderndorfer, hči tretnutno verjetno vodilnega parlamentarnega političnega kameleona Janija Möderndorferja. so objavili tabelo tistih, ki so za Jankovićevo kampanjo prispevali denar. Na dvanajstem mestu je razvpiti Bec, takoj za njim pa Kunejeva – vsak je prispeval stotaka.

Urška Kunej je Zoranu Jankoviću pomagala že leta 2010, ko je prispevala za njegovo kampanjo. Kakor tudi njen partner, Jan Bec.

Poleg Jankovića zanimajo Kunejevo tudi frnacoski buldogi. Leta 2010 se je, sodeč po poročilu vzrejne komisije, s svojo francosko buldoginjo udeležila vzrejnega pregleda.

Kunejeva je leta 2010 svojo francosko buldoginjo peljala na vzrejni pregled.

 

Mogoče vas bo zanimalo

V avtomobilu zaklenjen dojenček
Črno
7 Ogledov
Črno
7 Ogledov

V avtomobilu zaklenjen dojenček

User One - 15. oktober, 2019 16:55

Ob 14.40 so na Trgu revolucije v Trbovljah, Gasilci PGD Trbovlje, iz zaklenjenega vozila s tehničnim posegom rešili dojenčka. To je danes že drugi primer reševanja iz…

Prosilec za azil (33) do smrti zabodel kmeta in ukradel avto! Njegov svetovalec se bori za življenje
Črno
2 Ogledov
Črno
2 Ogledov

Prosilec za azil (33) do smrti zabodel kmeta in ukradel avto! Njegov svetovalec se bori za življenje

User One - 15. oktober, 2019 16:18

33-letni prosilec za azil iz Afganistana je v Avstriji v ponedeljek v azilnem domu z nožem ranil enega od tamkajšnjih svetovalcev, nato pa na begu z nožem…

Na Ljubljanski v avtu zaklenjen otrok
Črno
11 Ogledov
Črno
11 Ogledov

Na Ljubljanski v avtu zaklenjen otrok

User One - 15. oktober, 2019 15:12

Ob 12.05 je bil na Ljubljanski cesti v Novem mestu, na parkirišču trgovskega centra, otrok zaklenjen v avtu, javlja uprava za zaščito in reševanje. Gasilci GRC Novo…

Več iz te kategorije