0 Deljenj 8641 Ogledov

Ekskluzivno! Poslanec SD Matjaž Nemec s srcem že v LMŠ

6. January, 2021 20:09
8641 Ogledov

Razkrivamo, kar se v stranki SD sprašujejo že nekaj tednov, od kod konkurenčni stranki LMŠ toliko informacij o dogajanju v SD.

Odgovor je na dlani!

Nova izbranka poslanca stranke SD Matjaža Nemca je strokovna sodelavka v poslanski skupini LMŠ Nina Trselić. Nina je na Instagramu objavila sliko Nemčevega psa Maxija in zraven pripisala komentar Primorski sneg, kar lahko vidite na posnetku desno.

Ali je Nino Trselić na posebno ljubezensko misijo, da postane druga “Lepa N,” poslal prišepetovalec Marjana Šarca Damir Črnčec in ji naročil, naj v zameno za vroče trenutke z Matjažem Nemcem pridobiva informacije o tem, kaj se dogaja v SD in Nemca “obrača” tako, da kot vodja Komisije za nadzor varnostnih in obveščevalnih služb počne predvsem to, kar je v interesu LMŠ?

Znano je namreč, da sta SD in LMŠ čedalje večji tekmeci. In če namigi naših virov iz parlamenta držijo, bo šlo za pravo obveščevalno operacijo Črnčca, ki se ga je prijelo ime Vohunček Murči. Viri se šalijo: “Takšno v stilu znane HBO serije Hša iz kart, kjer novinarka Zoe Barns v zameno za ekskluzivne informacije iz kongresa in demokratske stranke nudi vroče urice vodji demokratskih kongresnikov Franku Underwoodu.”

Nemec se je sicer s prijateljico iz LMŠ pohvalil kar sam.

Več iz te kategorije