0 Deljenj 1935 Ogledov
© Tomaž Modic, Vesna Vuković in Primož Cirman, ki je zapis posvetil ddr. Roku Snežiču. Foto: Facebook.

Cirman priznava: “Snežič dobro ve, kaj počne”

16. September, 2020 11:47
1935 Ogledov

Posnetek strani portala, ki se imenuje Necenzuirano, in kjer so dokazano cenzurirali Ivana Simiča.

“Snežič dobro ve, kaj počne.” To je citat zapisa, ki ga je Primož Cirman pred dnevi objavil na portalu, za katerega je sicer davčni strokovnjak Ivan Simič dokazal, da mu vlada cenzura, ki jo je doživel na lastni koži, ko je skušal odgovoriti na neresnice, ki jih je poleg Cirmana podpisala tudi Vesna Vuković.

Maja smo ekskluzivno razkrili vsebino takrat devete kazenske ovadbe, ki jo je zaradi pisanja neresnic zoper Cirmana, Vukovićevo in Tomaža Modica takrat vložil ddr. Rok Snežič.

Po nekaj mesecih je bilo zapisov o ddr. Snežiču na portalu, kjer objavljajo, še več, zato je tudi število vloženih ovadb naraslo. Ddr. Snežič je že pred časom za naš portal dejal, da se veseli srečanja na sodišču, ob Cirmanovem stokanju v zapisu pa zadovoljno pravi: “Kvazi novinarji kvaziportala sami s svojo izjavo priznajo, da jih bodo njihove laži uničile, saj sami priznavajo, da ne bodo imeli denarja za popolačilo odškodonine za vse laži, ki so jih zapisali. Prav tako mi priznavajo, da dobro vem, kaj počnem in nisem zastonj dvojni doktor.”

Zanimivo je tudi, da v tokratnem zapisu Cirman eno najpogostejših laži, imenovanje Snežiča kot dvojnega doktroja davčnega prava za doktorja davčnih utaj, ki jih objavlja o ddr. Snežiču in ki so mu nakopale sodne stroške, tokrat zapiše v narekovaje.

A vam moramo na tem mestu zaupati tudi, da je Cirmanova kolegica Vukovićeva, ki nam ne želi odgovoriti, kakšno izobrazbo ima, nad naš portal poslala odvetnika. Če parafraziramo Cirmana, ne zgolj z namenom, da bi nas utišala in naše razkrivanje njihovih kreativnih davčnih pristopov, ampak tudi zato, da bi nam nagnala strah v kosti.

Kako so cenzurirali in blokrali Simiča, ker je opozoril na davčni vidik podjetij Vesne Vuković, pa na spodnji povezavi.


Več iz te kategorije