0 Deljenj 1806 Ogledov

Arhitekti KUL očitno ne verjamejo več v Tanjo Fajon, v delu nova-stara izbranka

15. September, 2021 6:00
1806 Ogledov

Iz neuspeha v neuspeh do končne zmage? Težko, ampak upanje verjetno tudi za stranke iz kroga koalicije KUL vedno ostane.

Včerajšnji vprašalnik, s katerim je hišna agencija iz laboratorija okoli Gregorja Golobiča Ninamedia (danes v večinski lasti hrvaške družbe Dolon) postavljala vprašanja za usmerjanje javnega mnenja, kaže, da se med upe kroga, ki si pravi KUL, vrača Alenka Bratušek, nekdanja predsednica stranke Zorana Jankovića Pozitivne Slovenije, ki je prej kandidirala že na Listi Hermine Krt in še prej še ene propadle politične stranke LDS. Česar se očitno zavedajo tudi izpraševalci, saj prav o tem sprašujejo v četrtem vprašanju.

Ker je Tanja Fajon in stranka SD v začetek epidemije koronavirusa stopila z nasprotovanjem nošnji mask so v ponovno zaostrenih razmerah KUL politični arhitekti očitno ugotovili, da velja preveriti, ali Bratuškova z zastopanjem pravih vrednot vendarle ne bi bila primernejša. Marjan Šarec pa očitno še vedno v koruzi išče puško, ki jo je odvrgel v strahu pred epidemijo.

Bratuškova je sicer na vrhuncu kariere, ko je bila predsednica vlade, stavila na kratka krila, med nepozabne mednarodne dosežke njenega mandata pa predvsem zaradi slabe angleščine, plonk-listka pri cvetličnem arnžmaju in izjave, da ne Slovenija v krizi ne potrebuje denarja, ampak čas, vpisal spodnji intervju.

Več iz te kategorije