0 Deljenj 1696 Ogledov
© Ko odpovejo Tanja Fajon, Marjan Šarec, Alenka Bratušek, Luka Mesec, Jože Damjan in Karl Erjavec, štafeto rušitelja Branimir Štrukelj.

Repriza: aktivacija Kučanovega bivšega zeta za rušenje vlade

5. May, 2021 6:13
1696 Ogledov

Potem po so se Marjan Šarec, Tanja Fajon, Alenka Bratušek in Luka Mesec, povezani v koalicijo z imenom KUL, izkazali za razglašen orkester, potem ko je promocija Jožeta Damijana naplavila predvsem kup državnih poslov tega javnega uslužbenca, s katerimi počrpa tudi zajetne vsote davkoplačevalske denarja in potem ko si je vse zobe na političnem parketu polomil Karl Erjavec, ki ga je nekdo prepričal, da bo njegov povratek s političnega smetišča zgodba o uspehu, se je po prvem maju znova aktiviral Branimir Štrukelj.

Politik stranke Levica in njenih derivatov nastopa s svoje znane pozicije glavnega tajnika Sindikata vzgoje in izobraževanja, bivši zet Milana Kučana pa je na muho pričakovano na prvi pogled vzel ministrico za izobraževanje Simono Kustec.

Ob umirjanju epidemije in pred koncem šolskega leta, ki je zaradi doslej neznanih razmer terjalo izjemne napore učencev, njihovih staršev, učiteljev in tistih, ki skrbijo za šolski sistem – v tem času se Štrukelj s kakšnimi konstruktivnimi predlogi ni niti pojavljal, kaj šele izpostavljal – v toplih dneh gromovniško s populističnimi puhlicami v varni senci predsednice Glavnega odbora Sviz Jelke Velički, udriha po Kustečevi in vladi: “Podpisnice in podpisniki poziva k odstopu se sprašujemo, ali se ni prof. dr. Simona Kustec v letu dni bolj kot ministrica za izobraževanje pokazala kot ministrica proti izobraževanju.”

Objavljamo celotnen Štrukljev pamflet.

Več iz te kategorije