0 Deljenj 2243 Ogledov

Aferaški Cerarjev eksminister Boris frekvenca Koprivnikar se je pohvalil, da je predsednik uprave: Razkrivamo, kje

4. December, 2018 22:26
2243 Ogledov
© facebook

Bivši minister Mira Cerarja za javno upravo, ki se mu sicer s sindikati javnega sektorja ni uspelo dogovoriti praktično ničesar, Boris Koprivnikar ima novo službo. Minister prejšnje vlade Koprivnikar je prišel dejansko v središče pozornosti s svojimi dejanji prvič, ko si je omislil služben BMW za zasebne potrebe, belega karavana, da je lahko prevažal kitaro. Drugič, ko se je javno zapletel s policisti, ki so ga ustavili med patruljo in so zaradi njega ostali brez služb. In tretjič šele po koncu mandata, ko se je izkazalo, da je družbi BTC kot minister podelil brezplačno frekvenco, nato pa, ko je po koncu mandata ostal brez službe, v taistem BTC dobil službo. Od katere je potem sam odstopil, se je pa z njo sam pohvalil.

Prvega novembra je Koprivnikar na Facebook profilu naznanil, da je po novem predsednik uprave. Kako, poglejte na fotografiji.

Zdaj pa razkrivamo, kje je Koprivnikar v resnici predsednik uprave – v družbi brez uprave, odprl je namreč s.p. in postal samostojni podjetnik, razkriva Ajpes.

Ajpes razkriva tudi druge podrobnosti. Na primer to, da je Koprivnikar, minister vlade, ki se je EU upirala pri zahtevah, da moramo prodati državno banko NLB, račun odprl pri tuji banki – SKB.

Pa tudi, da se bo kot samostojni podjetnik ukvarjal s podjetniškim in poslovnim svetovanjem pa tudi s stavbnim mizarstvom in tesarstvom, proizvodnjo izdelkov iz lesa, slame, plute in protja. Pa tudi z raziskovalno in razvojno dejavnostjo na področju družboslovja in s pomožnimi dejavnostmi za izobraževanje.

In če se mu ni uspelo obdržati v BTC na mestu izvršnega direktorja za poslovno transformacijo, pa si je CEO, samostojni podjetnik Boris Koprivnikar, že v prvem mesecu svoje poslovne poti premislil in izvedel malo espejevsko poslovno transformacijo. Najprej je namreč 1. novembra registriral firmo z imenom Razvoj organizacij, Boris Koprivnikar s.p., ki pa jo je 29. novembra že preimenoval v Sincular svetovanje, Boris Koprivnikar s.p.. Sklep objavljamo spodaj.

Koprivnikar je sicer leta 2014 na volitve na listi takratne Stranke Mira Cerarja prišel kot predsednik upravnega odbora skupnosti socialnih zavodov. Objava na spletni strani državne volilne komisije je povzeta v okvirju.

Fotografija Borisa Koprivnikarja ob prihodu na sedež vlade v BMW, ki smo mu ga kupili davkoplačevalci. Foto: Facebook

Tik preden je oznanil, da je predsednik uprave (CEO), je Koprivnikar objavil še solzav zapis, v katerega je zložil vse občutke krivice in zasluge, ki si jih pripisuje za svoje ministrovanje.

Več iz te kategorije