0 Deljenj 739 Ogledov

Aferaški Cerarjev eksminister Boris frekvenca Koprivnikar se je pohvalil, da je predsednik uprave: Razkrivamo, kje

4. december, 2018 22:26
739 Ogledov
© facebook

Bivši minister Mira Cerarja za javno upravo, ki se mu sicer s sindikati javnega sektorja ni uspelo dogovoriti praktično ničesar, Boris Koprivnikar ima novo službo. Minister prejšnje vlade Koprivnikar je prišel dejansko v središče pozornosti s svojimi dejanji prvič, ko si je omislil služben BMW za zasebne potrebe, belega karavana, da je lahko prevažal kitaro. Drugič, ko se je javno zapletel s policisti, ki so ga ustavili med patruljo in so zaradi njega ostali brez služb. In tretjič šele po koncu mandata, ko se je izkazalo, da je družbi BTC kot minister podelil brezplačno frekvenco, nato pa, ko je po koncu mandata ostal brez službe, v taistem BTC dobil službo. Od katere je potem sam odstopil, se je pa z njo sam pohvalil.

Prvega novembra je Koprivnikar na Facebook profilu naznanil, da je po novem predsednik uprave. Kako, poglejte na fotografiji.

Zdaj pa razkrivamo, kje je Koprivnikar v resnici predsednik uprave – v družbi brez uprave, odprl je namreč s.p. in postal samostojni podjetnik, razkriva Ajpes.

Ajpes razkriva tudi druge podrobnosti. Na primer to, da je Koprivnikar, minister vlade, ki se je EU upirala pri zahtevah, da moramo prodati državno banko NLB, račun odprl pri tuji banki – SKB.

Pa tudi, da se bo kot samostojni podjetnik ukvarjal s podjetniškim in poslovnim svetovanjem pa tudi s stavbnim mizarstvom in tesarstvom, proizvodnjo izdelkov iz lesa, slame, plute in protja. Pa tudi z raziskovalno in razvojno dejavnostjo na področju družboslovja in s pomožnimi dejavnostmi za izobraževanje.

In če se mu ni uspelo obdržati v BTC na mestu izvršnega direktorja za poslovno transformacijo, pa si je CEO, samostojni podjetnik Boris Koprivnikar, že v prvem mesecu svoje poslovne poti premislil in izvedel malo espejevsko poslovno transformacijo. Najprej je namreč 1. novembra registriral firmo z imenom Razvoj organizacij, Boris Koprivnikar s.p., ki pa jo je 29. novembra že preimenoval v Sincular svetovanje, Boris Koprivnikar s.p.. Sklep objavljamo spodaj.

Koprivnikar je sicer leta 2014 na volitve na listi takratne Stranke Mira Cerarja prišel kot predsednik upravnega odbora skupnosti socialnih zavodov. Objava na spletni strani državne volilne komisije je povzeta v okvirju.

Fotografija Borisa Koprivnikarja ob prihodu na sedež vlade v BMW, ki smo mu ga kupili davkoplačevalci. Foto: Facebook

Tik preden je oznanil, da je predsednik uprave (CEO), je Koprivnikar objavil še solzav zapis, v katerega je zložil vse občutke krivice in zasluge, ki si jih pripisuje za svoje ministrovanje.

Mogoče vas bo zanimalo

Nesreča z motorno žago, skupila jo je noga
Črno
2 Ogledov
Črno
2 Ogledov

Nesreča z motorno žago, skupila jo je noga

User One - 17. februar, 2019 17:11

Ob 10.48 se je v naselju Ravnik, občina Bloke, občan pri delu z motorno žago urezal v nogo, poroča uprava za zaščito in reševanje. Poškodovanega je na…

Plezalec v Črnem Kalu padel iz stene
Črno
36 Ogledov
Črno
36 Ogledov

Plezalec v Črnem Kalu padel iz stene

User One - 17. februar, 2019 17:03

Ob 11.04 je v Črnem Kalu v občini Koper plezalec padel iz plezalne stene, poroča uprava za zaščito in reševanje. Gasilci JZ GB Koper in reševalci GRS…

Več iz te kategorije

Je bil čebelnjak namenoma požgan?
Črno
2 Ogledov
2 Ogledov

Je bil čebelnjak namenoma požgan?

bogdan sajovic - 17. februar, 2019 14:07
Porezal ga je po nogi
Črno
3 Ogledov
3 Ogledov

Porezal ga je po nogi

bogdan sajovic - 17. februar, 2019 14:05
Policisti kršiteljem zasegli štiri vozila
Črno
2 Ogledov
2 Ogledov

Policisti kršiteljem zasegli štiri vozila

bogdan sajovic - 17. februar, 2019 14:04