0 Deljenj 3318 Ogledov

Zvone Šeruga in žena Romana v hudi krizi: Ne moreva si ga več privoščiti in tega ne povem z osramočenostjo

14. May, 2020 9:09
3318 Ogledov

»IN ČEMU SE BOSTE VI LETOS ODPOVEDALI? Jaz, recimo, prodajam avto. Ne starega opla – ki na srečo še ni šel od hiše – temveč novo Toyoto C-HR, ki sva jo z Romano kupila januarja (da, letos!) in za katero je moja draga rekla, da tako toplih čustev še do nobenega pleha ni gojila. Krasen avto – a si ga enostavno ne moreva privoščiti. Natančneje: ne moreva si ga VEČ privoščiti! In tega ne povem z osramočenostjo propadajočega poslovneža, temveč s ponosom enega od vseh nas, ki se mu življenje letos obrača … ne sicer na glavo, gotovo pa v smer, ki je še pred nekaj meseci nihče ni niti slutil. Živim od turizma, štiri polne skupine so mi letos že odpadle, še tri bodo najverjetneje šle k vragu prek poletja, jeseni in zatem pa – ha, kdo ve? Vrednost novega avtomobila je že odplavala z izgubljenim delom in pojma nimam, kaj vse bo še šlo za njo. Z Romano živiva od prihrankov,«  je zapisal Zvone Šeruga, svetovni popotnik na motorju.

Ob tem še sprašuje vse sledilce, čemu se bodo pa oni odpovedali ter ali jim je zaradi tega nerodno oz. se bodo skrivali pred sosedi in privoščljivimi ostalimi. Zagotovo pa lahko z zagotovostjo rečemo, da vemo, kje ne bo iskal službe, v primeru, da se razmere v svetu kmalu ne normalizirajo.

https://intelligent-chebyshev.65-108-229-32.plesk.page/news/piskotkarji/spopad-med-sosolcema-seruga-se-sprasuje-ali-se-mu-urednik-slovenskih-novic-mascuje-za-bivso-zeno/

Več iz te kategorije