0 Deljenj 1970 Ogledov

VIDEO: Sanjski moški šokiral Slovenijo s posnetki! Razkril tudi kaj ima Anja tam spodaj in koliko je zaslužil

27. July, 2022 10:18
1970 Ogledov

Nekdanji sanjski moški Gregor Čeglaj, pred časom se je preselil v ZDA k svojemu bratu, s katerim sta po njegovih besedah odprla že več podjetij in sta zelo uspešna, očitno goji velike zamere do Slovenskih vplivnežev. Najprej je objavil posnetek na You Tube kanalu, kjer med namakanjem v morju razlaga, koga vse ne mara in obljubi, da bo razkril vse ’lažne’ slovenske vplivnice in vplivnike.

Potem pa je šel še korak dlje in potunkal nekatere tekmovalke iz Sanjskega moškega. presenetljivo tudi Anji Širovnik, ki jo je izbral ob koncu šova. Razkril je, da je po snemanju šova snela masko in pokazala pravi obraz. Takrat se je šele zavedel, da je 21-letni otrok. »Med snemanjem je zatrjevala, kako si želi otrok in družine, a ko so snemali z otroci, se jih je bala,« je še dodal ter za nameček namignil, da spodaj nima niti treh dlak,

Dodajmo še, da je v včerajšnjem videu razkril, da je bil s tem, ko so podjetja prekinila sodelovanja z njim, oškodovan za približno 70.000 evro, a ob tem poudaril, da je v svoji šestmesečni karieri influencanja zaslužil okoli 100.000 evrov.

Več iz te kategorije