0 Deljenj 1265 Ogledov

VIDEO: Na vrhu piramide sta si privoščila mesene užitke, sedaj jima grozi zapor!

10. December, 2018 11:10
1265 Ogledov
Foto: printscreen

Danski fotograf je v Egiptu sprožil ogorčenje, potem ko je objavil fotografijo sebe med spolnim odnosom z golo žensko na vrhu Velike piramide.

Andreas Hvid je na svoji spletni strani objavil eksplicitno fotografijo, poleg tega pa se je s svojim “podvigom” pohvalil še na YouTubu. Morda je hotel pokazati, kakšen “frajer” je, ker je (zaenkrat še) neznano žensko zadovoljil na vrhu Velike piramide, a dejstvo je, da je do grla v kaši, saj ga preiskuje egipčanska oblast, potem ko ga je generalnemu državnemu tožilcu naznanil minister za kulturno dediščino, poroča državna agencija Ahram Online. Minister Khaled el Anany je ob tem izjavil, da je Hvidovo dejanje zlorabilo javno moralo, in zadevo poslal v preiskavo.

Posnetek je Hvid na svoji spletni strani objavil v nedeljo, prikazuje pa njega in žensko, ki se skupaj povzpneta na vrh 4.500 let stare piramide. Na koncu uživata v razgledu na Kairo in v predajanju strastem. Posnetek prikazuje tudi žensko, kako sleče majico, tako da je zgoraj popolnoma gola. Posnetek poglejte tukaj:

Hvid je pojasnil, da sta se s prijateljico povzpela na Veliko piramido, znano tudi kot Keopsovo piramido, konec novembra 2018. “V strahu, da me opazijo številni stražarji, več ur nisem snemal, ko sem se pripravljal na vzpon na piramido,” njegove besede povzema Daily Mail. V posnetku je objavil tudi povezavo do svoje spletne strani, kjer se nahaja fotografija vročega prizora.

Toda hitro je naletel na številne komentarje, ki so njegovo dejanje označili za nespoštljivo. “Popolna sramota! To je popolno nespoštovanje tamkajšnje kulture,” je le eden od komentarjev. Drugi komentator je zapisal: “V imenu zgodovinarjev in arheologov upam, da bosta oba končala v zaporu.” Hvid je sicer na svoji spletni strani, kjer so še drugi primeri “gole umetnosti”,  zapisal, da je “neprestano v iskanju lepih krajev”. Spolna potešitev na piramidi v državi, ki je večinoma muslimanska, pa je očitno presegla mejo tolerance, kje se lahko občuje. Prepovedano je že plezanje na piramide nad določeno višino, v celoti pa vsakršen vzpon na piramide po 5. uri popoldne, ko piramide varujejo številni policisti.

Nova24tv.si

Več iz te kategorije