0 Deljenj 2091 Ogledov

V BARU TEKMOVALCI OSTALI BREZ BESED Takega preobrata niso pričakovali, prišlo bo do sabotiranja

9. September, 2018 8:13
2091 Ogledov
Instagram

V resničnostnem šovu Bar je bilo največje presenečenje večera vselitev novih tekmovalk. Tekmovalki imata tudi posebno nalogo, ki bo ostalim barovcem zagrenila življenje, medtem ko si bosta sami na ta način morda priborili imuniteto. Ponagajati bosta namreč morali pri tedenski nalogi in sabotirati pripravo koktajlov njunih sotekmovalcev.

Novi moči sta psotali Jasmina Kananović in  Tea Kavkler. Prva je samozavestna Štajerka brez dlake na jeziku. Zaposlena je kot frizerka za podaljševanje las v Gradcu, dela kot natakarica v lokalu in je go-go animatorka. Zase pravi, da je zelo iznajdljiva, me drugim zna poprijeti za vsako delo, tudi če je potrebno položi tudi laminat ali dekorativne kamene. Kamere je ne motijo in morda bo v šovu pokazala tudi škorpijona, ki ga ima vtetoviranega na zadnjici.

Fotografiji: Planet TV

Druga pa se je v Bar prijavila menda za šalo in komaj čaka, da se šov začne. Levinja po horoskopu ne mara ljudi, ki so ukazovalni. Rada je v moški družbi, odkrito pa tudi priznava, da je varala fanta. Z ljubeznijo v Baru pravi, da ne bi imela težav, v prostem času pa trenira  ples ob drogu.

 


Več iz te kategorije