0 Deljenj 2208 Ogledov

V BARU NOVA DRAMA Seks se je končal s poškodbami glave

8. September, 2018 8:55
2208 Ogledov

V resničnostnem šovu Bar spet drama. Poslankina hči Katarina je še vedno jokala zaradi žalitev, mamica dveh otrok Karmen zaradi hrepenenja po domu, Lara pa je prelomila svoje besede v spovednici in se zvečer znova predala strastem z Žigo ter se pri tem celo poškodovala.

Kakor koli že, dan se je začel z dejanskim odhodom v Bar, kjer je bar menedžer Emi Nikočević tekmovalce seznanil s pravili, pričakovanji in prvo tedensko nalogo – kreiranjem lastnega koktajla. Barovci so dobili navodila, kaj vse morajo postoriti do velikega odprtja.

Močno udarila v glavo

Sledil je žur. Pestro dogajanje ob glasbi in plesu pa očitno ni prepričalo Lare in Žiga, ki sta se v kadilnici znova začela poljubljati, nato pa so se stvari znova začele odvijati kot večer pred tem. S pijanostjo se je večala agresija oziroma strast med obema, nato pa sta golobčka znova končala v postelji.  Kot piše Planet TV je Lara bila znova precej agresivna, saj sta med prerivanjem v kopalnici padla po tleh. Kljub temu, da se je Lara močno udarila v glavo, pa je to ni zmotilo, da se ne bi več predajala mesenim užitkom na tleh kopalnice …


Več iz te kategorije