0 Deljenj 1364 Ogledov

Umrla je talentka, ki je s svojim nastopom očarala poslušalce in žirijo

23. February, 2022 18:38
1364 Ogledov
youtube

Tekmovalka šova America’s Got Talent Jane Marczewski je umrla zaradi raka, stara komaj 31 let. Pevka iz Ohia, ki je nastopala pod umetniškim imenom Nightbirde, je umrla po mesecih zdravljenja ter razširitvi bolezni na pljuča, jetra in hrbtenico, navaja TMZ.

Lani poleti je Jane sporočila, da se zaradi zdravstvenih težav umika s tekmovanja. Pojasnila je, da se je njeno stanje poslabšalo in da njena bolezen zahteva polno pozornost in energijo. Dodala je, da ji je žal, a tudi zelo vesela pridobljene izkušnje. Vsem se je zahvalila in povedala, da še vedno sanja. Na avdiciji je mnoge navdušila z izvedbo svoje ganljive pesmi It’s Okay. Predvsem strogega žiranta Simona Cowella, ki ji je takoj podaril zlati gumb in jo poslal direktno v finale. To neverjetno dekle je s svojo lepoto in optimizmom, pa tudi s svojim neverjetnim glasom navdušilo občinstvo in žirijo.

Spomnimo, pevki so leta 2017 diagnosticirali raka na dojki in je bil v remisiji, a se je vrnil v metastaznem stanju. Dve leti pozneje ji je zdravnik dal le dvoodstotno možnost preživetja in tri do šest mesecev življenja. Toda takrat je Jane premagala bolezen. Člani žirije omenjenega šova so se od nekdanje kandidatke poslovili prek družbenih omrežij. »Radi te imamo. Počivaj v miru Nightbirde,» je zapisala manekenka Heidi Klum.

Več iz te kategorije