0 Deljenj 1387 Ogledov

TRAGIČNO OTROŠTVO: Aneto so vzeli mami, ko je bila v drugem razredu: “Precej me je tepla, koža poči in šprica kri, tega ne moreš skriti”

16. November, 2018 8:59
1387 Ogledov
Foto: Pop tv

Aneta v resničnostnem šovu Kmetija odkriva stran za stranjo iz svojega tragičnega otroštva. Sedaj je razkrila, da je bila v drugem razredu osnovne šole, ko so jo vzeli mami, saj naj bi jo le-ta pretepala.

“Mami so me odvzeli v drugem razredu, ker me je tepla. Celo življenje sem želela brata, sestro, očeta, mamo, pa jih nisem imela. To je največja travma v mojem življenju,” je razkrila Aneta. Znano je, da ji je oče umrl mlad, sedaj pa je razkrila, da je dejansko odraščala brez staršev, saj so jo vzeli mami, ker naj bi se le-ta fizično znašala nad njo. “Mami so me odvzeli v drugem razredu, ker me je tepla in so v šoli opazili modrice. Precej me je tepla, koža poči in šprica kri, tega ne moreš skriti,” je razkrila sotekmovalki Sabrini ter dodala, da ni želela, da bi sploh kdorkoli vedel, kako težko otroštvo je imela – tako hudega, da takšnega trpljenja ne privošči nikomur. “Samo jaz vem, kolikokrat sem bila tepena in lačna. Zato sem, kakršna sem. Borka, ki gleda le nase. Jaz sem borka od nekdaj, nočem se nobenemu smiliti. Tudi jaz bi lahko zajokala in izpadla žrtev, ampak nočem,” je še izjavila, da noče, da bi jo kdorkoli pomiloval. “Kolikokrat sem pred spanjem jokala, ker nimam staršev, ker nimam ljubezni, ker nimam ničesar,” je še ganljivo dejala.

Več iz te kategorije