0 Deljenj 210 Ogledov
POP TV

Tekmovalci pretreseni, takšnih laži v šovu Kmetija ne pomnimo!

17. oktober, 2019 8:53
210 Ogledov

Na izboru drugega dvobojevalca je Danijel Frigelj pokazal povsem drug obraz. Zaradi njegovega izpada sta ga dvojčka Klobasa označila za psihičnega bolnika.

Danijel je bil namreč razglašen za črno ovco v družini in se je moral preseliti v gozd. Tam je srečal dva nekdanja tekmovalca tega šova, Miho Kavčiča in Sabino Mlakar, ki sta mu dal skrito nalogo, češ da moraa izboru drugega dvobojevalca moraš pred vsemi povedati veliko laž in sprožiti glasen prepir.

Po izboru je po nareku skrite naloge dvojčka Klobasa vznemiril z lažjo, češ da sta mu ponujala denar, in razkril, da sta kriva za to, da je bila Tanja prva dvobojevalka.
Za konec je dodal še to, da je Sara glasovala za Tanjo, saj naj bi se tako dogovorili. Borut ga je miril, naj si ne dela sramote, saj da mu takšni izpadi ne bodo prav nič koristili.

Ob vsem tem sta dvojčka sta skočila na noge, in če Tilna ne bi držali nazaj, bi verjetno Danijela zgrabil za vrat. Posredovati je morala celo voditeljica Natalija Bratković.

 

 

 

Mogoče vas bo zanimalo

Policija zbira informacije! Slovenca pretepla, tako da je …
Črno
7 Ogledov
Črno
7 Ogledov

Policija zbira informacije! Slovenca pretepla, tako da je …

User One - 15. november, 2019 17:44

Danes dopoldne je bil v pretepu v Ankaranu poškodovan državljan Slovenije, ki so ga zaradi poškodb odpeljali v bolnišnico. Policisti so na kraju prijeli dva storilca, državljana…

Balkanska glasbena scena pretresena: Đoleta je infarkt
Bulvar
31 Ogledov
Bulvar
31 Ogledov

Balkanska glasbena scena pretresena: Đoleta je infarkt

User One - 15. november, 2019 16:20

Srbski Blic piše, da je srbski kantavor Đorđe Balašević - Đole, ki je za nocoj odpovedal koncert v Kragujevcu, doživel infarkt. Sprejeli naj bi ga na Institut za kardiovaskularne…

V temi vzrojil ob izpolnjevanju obrazcev, nato je izginil
Črno
56 Ogledov
Črno
56 Ogledov

V temi vzrojil ob izpolnjevanju obrazcev, nato je izginil

User One - 15. november, 2019 14:55

Včeraj nekaj po 23 uri so imeli policisti v Hruševju v postopku 52-letnega voznika osebnega avtomobila z okolice Postojne, javlja Anita Leskovec iz PU Koper. Vroče je…

Več iz te kategorije