0 Deljenj 360 Ogledov
Facebook

STE GLEDALI TALENTE? Kaj takega že dolgo ne pomnimo

15. oktober, 2018 7:45
360 Ogledov

Tretja avdicijska oddaja šova Slovenija ima talent je tokrat postregla z nastopi, ki so pri gledalcih in žirantih priklicali paleto čustev. Padla pa sta tudi kar dva zlata gumba!

Oder so zavzele tudi energične plesalke iz Idrije, ki plešejo pod imenom Revolution. Njihov cilj je, da s svojim plesom dajo gledalcem nekaj več in jih osrečijo. Talentirane plesalke, stare od 16 do 22 let, so popolnoma navdušile s svojim nastopom, dobile stoječe ovacije, v solze sreče spravile žirantko Ano Klašnjo in si na koncu prislužile prvi zlati gumb večera, ko sta jih z zlatimi lističi zasula prav voditelja Domen Valič in Sašo Stare, ki sta jim omogočila neposredno uvrstitev v polfinale, kjer se bodo za voditelja pri naslednjem nastopu še toliko bolj potrudile.

Kot zadnji je oder zavzel 19-letni pevec Tilen Lotrič iz okolice Kranja, ki poje že od otroštva. S svojim nastopom, ko je zapel pesem Ota Pestnerja z naslovom Vrača se pomlad, je prepričal vse, še najbolj pa žirantko Marjetko, ki je prehitela Lada in Tilnu prva namenila drugi zlati gumb večera in ter ga vsa ganjena poslala naravnost v polfinale.

Mogoče vas bo zanimalo

Oborožen rop trgovine v Piranu
Črno
6 Ogledov
Črno
6 Ogledov

Oborožen rop trgovine v Piranu

bogdan sajovic - 21. januar, 2019 19:47

Policija je bila ob 18.57 obveščena, da je oboroženi neznanec oropal trgovino v Piranu. Po prvih podatkih je moški zagrozil osebju s pištolo, pobral iz blaganjen denar…

Obsojeni morilec na Dobu napadel pravosodnega policista
Črno
10 Ogledov
Črno
10 Ogledov

Obsojeni morilec na Dobu napadel pravosodnega policista

bogdan sajovic - 21. januar, 2019 14:52

Eden od obsojencev na zaprtem oddelku zapora na Dobu je danes okoli 12. ure napadel pravosodnega policista, ki je tam izvajal varnostne naloge. Pravosodnega policista so najprej…

Več iz te kategorije