0 Deljenj 159 Ogledov

Šokantna novica o nosečnosti žene princa Harrya

15. oktober, 2018 10:35
159 Ogledov

Žena britanskega princa Harryja Meghan je noseča, rodila bo spomladi, so danes sporočili iz Kensingtonske palače, njune rezidence. Otrok vojvodinje susseške, kot je uradni naziv nekdanje ameriške televizijske zvezdnice, bo sedmi v vrsti za presto.

Novico so objavili prek Twitterja, medtem ko par, ki je v zakonski jarem skočil maja, začenja svojo prvo skupno turnejo. Danes sta pripotovala v Avstralijo, pot pa ju bo vodila še na Fidži, Tongo in Novo Zelandijo, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

V Kensingtonski palači so še dodali, da princ Harry in Meghan “cenita vso podporo, ki sta je bila vse od svoje poroke maja deležna od ljudi z vsega sveta, in da sta presrečna, da lahko to veselo novico delita z javnostjo”, navaja britanski BBC.

Par se je v soboto udeležil poroke sestrične princa Harryja, princese Eugenie, in že takrat so se pojavila ugibanja, da bi lahko bila Meghan noseča, saj je nosila dolg temnomoder plašč.

Ugibanja so se še okrepila davi, saj je Meghan ob prihodu v Sydney v rokah držala dva velika fascikla, ki sta zakrivala njen trebuh, obraz pa ji je krasil velik nasmešek.

Štiriintridesetletni Princ Harry in 37-letna Meghan Markle sta se poročila 19. maja v navzočnosti 600 svatov, med katerimi je bilo več zvezdnikov, dogodek pa so spremljali tudi številni po vsem svetu.

Mogoče vas bo zanimalo

VIDEO: Živalska farma v vladni stranki: šef, magister prašičjerje, mu je rekel: prašiček
Škandal
563 Ogledov
Škandal
563 Ogledov

VIDEO: Živalska farma v vladni stranki: šef, magister prašičjerje, mu je rekel: prašiček

User One - 23. januar, 2019 21:09

Na omrežjih je vzniknila vrsta zabavnih komentarjev, v katerih pisci opozarjajo na lapsus predsednika parlamenta Dejana Židana, ki je v vlogi predsednika vladne stranke SD na vrhuncu…

Zasegli za četrt milijona evrov konoplje
Črno
9 Ogledov
Črno
9 Ogledov

Zasegli za četrt milijona evrov konoplje

bogdan sajovic - 23. januar, 2019 15:10

Policisti so v nedeljo na mejnem prehodu Gruškovje pri 31-letnem državljanu Črne gore, ki je vozil avtobus kosovske registracije, odkrili skoraj 25 kilogramov prepovedane konoplje, ki bi…

V gostilniškem prepiru je zabodel vrstnika
Črno
11 Ogledov
Črno
11 Ogledov

V gostilniškem prepiru je zabodel vrstnika

bogdan sajovic - 23. januar, 2019 15:05

Policisti so v nedeljo ponoči v gostinskem lokalu v Ribnici obravnavali poskus uboja. Kriminalisti so ugotovili, da sta se v gostinskem lokalu sprla in stepla dva gosta,…

Več iz te kategorije