0 Deljenj 100 Ogledov

Šok, to sta storila princ Harry in Meghan

9. januarja, 2020 8:03
100 Ogledov
twitter

Britanski princ Harry in njegova soproga Meghan sta danes sporočila, da ne bosta več opravljala kraljevskih dolžnosti in da si bosta prizadevala postati finančno neodvisna. Kot sta sporočila, bosta še naprej v celoti podpirala kraljico.

 Uradna izjava

V uradni izjavi, ki sta jo objavila tudi na družbenih omrežjih, sta zapisala, da sta se po večmesečnem razmisleku in notranjih pogovorih odločila, da letos opustita kraljevske dolžnosti.

»Zdaj načrtujeva, da bomo svoj čas delili med Združenim kraljestvom in Severno Ameriko, pri čemer bova še naprej spoštovala svojo dolžnost do kraljice,« sta med drugim zapisala.

Delna selitev v ZDA

Delna selitev družine v Severno Ameriko naj bi jima omogočila, da bosta sinu privzgojila spoštovanje kraljeve tradicije, v kateri se je rodil, ter se obenem osredotočila na naslednje poglavje. Kot sta poudarila, želita začrtati bolj progresivno pot znotraj kraljeve institucije, oba pa želita biti finančno neodvisna.

Susseška vojvodinja in vojvoda sta božične praznike preživela v Kanadi, že pred tem pa opozorila na nevzdržen pritisk zaradi medijske pozornosti, ki sta jo deležna še zlasti po rojstvu sina Archija.

Mogoče vas bo zanimalo

Ne boste verjeli, kaj je počel okrog 3. zjutraj: vozilo pustil v teku, on pa …
Črno
973 Ogledov
Črno
973 Ogledov

Ne boste verjeli, kaj je počel okrog 3. zjutraj: vozilo pustil v teku, on pa …

skandal1 - 27. januarja, 2020 19:37

V soboto ob 2.40 so policisti na Dolinski cesti v Kopru ustavljali osebni avto. Voznik na znake ni ustavil, temveč je odpeljal naprej in takoj za krožiščem…

Počakajte do polnoči, potem pa na bencinsko
Novice
455 Ogledov
Novice
455 Ogledov

Počakajte do polnoči, potem pa na bencinsko

skandal1 - 27. januarja, 2020 19:26

Potem ko se pred 14 dnevi niso bistveno spremenile, se bodo cene reguliranih pogonskih goriv, neosvinčenega 95-oktanskega bencina in dizla, na bencinskih servisih zunaj avtocestnega križa in…

Odstopi: Najprej Bertoncelj, za njim še njegov šef Šarec
Novice
1771 Ogledov
Novice
1771 Ogledov

Odstopi: Najprej Bertoncelj, za njim še njegov šef Šarec

User One - 27. januarja, 2020 10:45

Predsednik vlade Marjan Šarec je sporočil, da je konec. https://twitter.com/vladaRS/status/1221726435787837441 Zjutraj je najprej odstopil njegov minister za finance Andrej Bertoncelj. Šarec, ki je pretekli teden preživel v…

Več iz te kategorije