0 Deljenj 1114 Ogledov

Slovenski mediji že udarili po Ani Soklič: jih je zmotila beseda Amen?

28. February, 2021 10:13
1114 Ogledov

Pevka Ana Soklič Slovenijo na letošnjem tekmovanju za pesem Evrovizije v Rotterdamu zastopala s pesmijo Amen. Skladbo v angleškem jeziku je RTV Slovenija razkrila v oddaji Ema, za katero jo je tudi premierno odpela. Pri produkciji je sodelovalo več kot 60 ljudi. Na velikem evrovizijskem odru jo bo prvič predstavila v prvem predizboru 18. maja.

https://intelligent-chebyshev.65-108-229-32.plesk.page/rumeno/video-to-je-pesem-s-katero-nas-bo-ana-soklic-zastopala-na-evroviziji/

»Navdih za skladbo je običajno življenje samo. Veliko je stvari, ki me navdihujejo v življenju, in nekako črpam iz sladko-grenkega. Da je pesem nastala v tako elitni zasedbi, pomeni vse. To je bila moja dolgoletna želja, ki se mi je uresničila,« je v pogovoru za MMC pred letošnjo Emo dejala Ana, ki se je nekoč predstavila tudi v šovu X Factor. Dodajmo še, da je za glasbo poskrbela skupaj z Žigo Pirnatom in Bojanom Simončičem, za besedilo pa skupaj s Pirnatom in ameriškim avtorjem več uspešnic Charliejem Masonom, ki je med drugim sodeloval z Miley Cirus in podpisal zmagovalno evrovizijsko skladbo iz leta 2014 Rise Like a Phoenix v izvedbi Conchite Wurst.

Lahko rečemo, da so kljub znanim imenom in dobri pesmi, slovenski mediji že v začetku udarili po njej:

Več iz te kategorije