0 Deljenj 165 Ogledov
© facebook

SEDAJ JE URADNO! Tina Maze je noseča

13. november, 2017 15:05
165 Ogledov

Sedaj je uradno! Naša najboljša smučarka vseh časov pričakuje dojenčka. I ne samo to, je že v 24 tednu nosečnosti.

»Letošnja zima bo zelo posebna. Pričakujeva novo poezijo – novo življenje!!! Ni besed kako srečna sva in kako zelo se veseliva nove, starševske vloge,« je na facebooku veselo novico obelodanila Tina Maze.

Ob tem pa je objavila skupno fotografijo, kjer je že dobro viden nosečniški trebušček.

Letošnja zima bo zelo posebna…. pričakujeva novo poezijo – novo življenje !!! Ni besed kako srečna sva in kako zelo se…

Posted by Tina Maze on Montag, 13. November 2017

 

Tina Maze je januarja s predčasnim koncem prve vožnje na veleslalomu na Zlati lisici v Mariboru končala tekmovalno športno pot.

Je najuspešnejša slovenska udeleženka zimskih olimpijskih iger v zgodovini s po dvema zlatima in srebrnima medaljama, ter druga vseh časov.

Kot edina v slovenski zgodovini je zmagala v skupnem seštevku svetovnega pokala v alpskem smučanju in je kot najboljša slovenska tekmovalka v zgodovini na čelu po številu prvih mest v zgodovini svetovnega pokala s 26 zmagami. V zmagoviti sezoni svetovnega pokala 2012/13 je končnim seštevkom 2414 točk in izboljšala številne rekorde. Med drugim je prehitela slovitega Herminatorja, avstrijsko legendo Hermanna Maierja, in rekord popravila za kar 414 točk.

Na SP v alpskem smučanju v ameriškem Vailu in Beaver Creeku je leta 2015 osvojila zlato v smuku in kombinaciji ter srebro v superveleslalomu, kar sta zadnji slovenski medalji na SP; v ženski konkurenci vseh časov na svetu je na sedmem mestu po številu in žlahtnosti odličij; ima štiri zlate in pet srebrnih medalj.

Iskrenim čestitkam se pridružujemo tudi z našega uredništva.

Mogoče vas bo zanimalo

SVETOVALNICA: Veriženje pogodb o zaposlitvi za določen čas
Nasveti
3 Ogledov
Nasveti
3 Ogledov

SVETOVALNICA: Veriženje pogodb o zaposlitvi za določen čas

Andrej Andrej - 22. marec, 2018 9:00

Škandalova bralka Karmen je našemu svetovalcu poslala naslednje vprašanje: »Pri delodajalcu sem zaposlena že tri leta. Za vsako od teh treh let sem dobila v podpis pogodbo…

Jožice Svete in njeni Primorci
Rumeno
4 Ogledov
Rumeno
4 Ogledov

Jožice Svete in njeni Primorci

Andrej Andrej - 22. marec, 2018 8:00

Nekdanja pevka pri Ansamblu bratov Avsenik je ustanovila svoj ansambel, ki se imenuje po njej Jožica Svete, ki je v Ansamblu bratov Avsenik zagotovo pustila neizbrisen pečat,…

ZGODBA BRALCA: Tik pred protesti Štrukelj 120 tisoč evrov porabil za apartma
Top Novica
5 Ogledov
Top Novica
5 Ogledov

ZGODBA BRALCA: Tik pred protesti Štrukelj 120 tisoč evrov porabil za apartma

Andrej Andrej - 22. marec, 2018 6:30

Kadar ne stavka, prvi sindikalist javnega sektorja Branimir Štrukelj, sicer politik stranke Levica, ki mu ploska slovenska prosveta, kupuje nepremičnine. Po razkritjih, da je 200 tisoč evrov…

Več iz te kategorije