0 Deljenj 1257 Ogledov

S solzami v očeh: Tekmovalec Bara primoran zapustiti domačo hišo po 20 letih

15. October, 2017 16:58
1257 Ogledov
Foto: facebook

Tekmovalec v resničnostnem šovu Bar in avtor uspešnice Prepovedano – gej razkrinkal slovensko sceno, je bil po 20 letih primoran zapustiti domačo hišo.

“Prišel je čas, da se s solzami v očeh poslovim in začnem na NOVO! ? ???
Zbogom hiša, v kateri smo preživljali otroštvo, v njej potočili marsikatero solzo, tvorili ljubezen in se velikokrat zabavali. Seveda bom SPOMINE nosil vedno s seboj, kjerkoli že bom. Zbogom sosedje, ki ste bili več kot odlični! Hvala vsem tistim, ki ste bili del te zgodbe in ki ste jo imeli čast spoznati! ????????” je ganljivo zapisal  Nejc Rek – Neyo na svojem profilu na Facebooku. 

Seveda smo poklicali Nejca in ga povprašali, zakaj se je odselil. V tej hiši v Velenju je namreč živel skoraj 20 let, tam je preživel skoraj vse otroštvo, nekaj srednješolskih let in nekaj let kot študent. “Kljub temu da sem dneve preživljal že poprej na vikendu na podeželju, kjer sedaj tudi živim, mi jo je bilo zelo težko zapustiti. Nanjo me veže vse preveč spominov. Res pa je, da sem se kar nekajkrat odselil v Ljubljano (pogostokrat zaradi ljubezni) in se tudi vrnil nazaj domov, saj se stvari preprosto niso izšle po pričakovanjih,” je priznal ter dodal: “Življenje v mestu ima svoje prednosti in slabosti. Res je, da imaš v hiši več zasebnosti kakor v bloku, pa vendar tudi prepoznavnost prinese svoje. Ne samo, da so stroški vedno večji (ravno zato smo jo tudi prodali in se preselili na podeželje), temveč gre tudi za to, da se prej ali slej naveličaš mestnega vrveža, kjer ljudje vse preveč hitijo in te imajo vsi ves čas na očeh. “


Več iz te kategorije