0 Deljenj 2175 Ogledov

»Putinova ljubica in njuni otroci se skrivajo v Švici«

7. March, 2022 13:00
2175 Ogledov
STA

Neimenovani viri so za ameriški tabloid Page Six povedali, da se ljubica Vladimirja Putina Alina Kabajeva skriva v Švici z njunimi štirimi otroki. »Medtem ko Putin izvaja svoj napad na Ukrajino, napada nedolžne ljudi in izziva begunsko krizo, je njegova družina vsaj za zdaj skrita v intimnem in varnem gradu nekje v Švici,« povzemajo vir.

Kabajeva je 38-letna nekdanja telovadka z olimpijskim zlatom, z 69-letnim Putinom pa naj bi imela štiri otroke. Čeprav se o njunem razmerju govori že od njegove ločitve, nista o razmerju nikoli javno govorila. Viri trdijo, da imata 7-letni hčerki dvojčici, ki sta se rodili v Luganu v Švici februarja 2015. Govori se tudi, da imata dva sinova.

Putin sicer nikoli ni dovolil vprašanj o svojem zasebnem življenju. »Ne dovolim vmešavanja v moje zasebno življenje. To je treba spoštovati. Vedno sem se negativno odzval na tiste, ki svoje radovedne nosove in erotične fantazije potiskajo v življenja drugih ljudi,« je nekoč dejal. Znano je le, da ima dve hčerki, Marijo (36) in Katerino (35), ki ju ima nekdanjo stevardeso Ludmilo. Tudi o njih redko govori, zato ni čudno, da se ugiba, koliko otrok pravzaprav ima.

Z Ludmilo sta  bila poročena že 30 let, ločila pa sta se leta 2013 pred kamero. Že takrat se je govorilo, da se Putin ločuje zaradi Aline, takrat uspešne telovadke, ki je osvojila dve olimpijski kolajni in številne medalje na svetovnih in evropskih prvenstvih.

 

 

Več iz te kategorije