0 Deljenj 1253 Ogledov

“Prešvicani” zvezdniki: Naši glasbeniki z Vunjakom na čelu postali nogometna ekipa

1. February, 2018 5:18
1253 Ogledov
Foto: facebook

Eden najbolj priljubjenih glasbenikov Dejan Vunjak je razkril, da “smo se glasbeniki na dobrodelnem dogodku Živimo življenje z nasmeškom prelevili v nogometaše in skupaj naredili nekaj dobrega za naše otroke. Prepoznate vse na sliki?”

Dejan Vunjak in njegovi pevski kolegi so v Občini Bovec poskrbeli za pravi spektakel – a z dobrodelno noto. V omenjeni občini so namreč pripravili humanitarni dogodek Živimo življenje z nasmeškom, h kateremu pa je med prvimi pristopil prav Vunjak. “Sodelovanje so kmalu potrdili številni nogometaši zlate generacije slovenskega nogometa, politiki in gospodarstveniki. Ko smo k sodelovanju povabili Dejana Vunjaka, da s svojim nastopom popestri dogodek, kar je Dejan nemudoma potrdil, pa je prireditev dobila nove razsežnosti. Na njegovo povabilo so namreč sodelovanje z veseljem potrdili še nekateri drugi glasbeniki in glasbene skupine, tako da bo dobrodelni dogodek pravi glasbeno-nogometni spektakel,” je razkrito na občinski strani.

Celoten izkupiček dobrodelnega dne so namenili Podružnični šoli za izobraževanje in usposabljanje otrok s posebnimi potrebami OŠ Tolmin, v kateri znanje in seveda osnovne življenjske veščine na svoj način pridobivajo otroci s posebnimi potrebami iz občin Bovec, Kobarid in Tolmin.

Več iz te kategorije