0 Deljenj 772 Ogledov

PRED FINALNIM TEDNOM KMETIJE NEPRIČAKOVAN ŠOK Anno je povsem zlomilo

1. December, 2018 8:23
772 Ogledov

Čeprav je Sabina izgubila dvoboj proti Denisu, se je na koncu sama najbolj veselila, saj ni šla domov, temveč na posestvo – kot Glava porotnikov. “Jaz sem kraljica Kmetije 2018!” je bila navdušena. Člani družine z zmagovalcem dvoboja Denisom pa so bili (nekateri ponovno) izgnani v gozd.

Člani družine so namreč izvedeli, da je njihovega bivanja na posestvu konec in da se selijo v zloglasni hotel Skriti kot. Plan je tak: člani družine bodo bivali v gozdu, na posestvo pa bodo lahko hodili samo delat. A posestvo ne bo samevalo: na sodobni kmetiji bodo namreč živeli porotniki – tisti člani družine, ki so izpadli pred finalnim tednom. Glava porotnikov pa bo – Sabina! In še več dobrih novic zanjo: preden se ji bodo pridružili na posestvu, bo en dan na njem lahko kraljevala sama. “Toooo, sama bom na kmetiji, dala si bom duška! Banja je moja, kopalnica, hlev, kuhinja, vse je moje!” je bila evforična, ob prihodu na posestvo pa si tudi res privoščila kopel. “Samo šampanjec in en dober moški mi manjkata. Jaz sem kraljica Kmetije 2018!” je dejala.

“Povsod piha, ne morem živet tu, to je za živali!” je tožila Anna, Nik pa je bil povsem strt, ker bo moral z vsemi, ki mu gredo na živce, bivati v eni sobi. “Povratniki so bili 22 dni tu, mi bomo pa pet. Preživela sem veliko hujšega in prav smešno je, ko gledam Anno in Nika. Šokiral me je. Jaz bom preživela vse, tudi če moram spati v Sabininem brlogu,” je sklenila Aneta.

Več iz te kategorije