0 Deljenj 833 Ogledov

Potrjen novi James Bond

16. August, 2017 13:17
833 Ogledov

Po več tednih namigovanj, da bo v kožo Jamesa Bonda ponovno stopil Daniel Craig, je novico sedaj potrdil še igralec. Craig je bil gost ameriškega šova The Late Show. Voditelj Stephen Colbert ga je vprašal, ali bo ponovno nastopil kot tajni agent 007, in igralec mu je pritrdil. Dodal je, da je to potrjeno že nekaj mesecev, poroča britanski BBC.

“Pogovarjali smo se o tem in si vzeli čas, da razmislimo, kako zadevo izpeljati,” je v torek zvečer povedal igralec in dodal, da si je vloge vedno želel, a je vmes potreboval nekaj odmora. Je pa ponovno napovedal, da bo v kožo tajnega agenta 007 tokrat najbrž res stopil zadnjič. Že 25. film o Jamesu Bondu bo v kinih od novembra 2019.

Craig je že pred koncem snemanja zadnjega filma o Jamesu Bondu Spectre izjavil, da bi si raje razrezal žile na zapestju, kot še enkrat upodobil agenta 007. V zvezi s tem, kdo bo novi Bond, so krožila številna namigovanja. V igri za vlogo so med drugimi bili Idris Elba, Tom Hardy, James Norton in Aidan Turner, a kot vse kaže, si je Craig premislil in bo vendarle ponovno stopil v kožo neustrašnega agenta. V minulih mesecih prav tako ni ne ovrgel ne potrdil špekulacij, da je ponovno angažiran za vlogo.

Priljubljenega tajnega agenta je Craig odigral v zadnjih štirih filmih o Jamesu Bondu – Casino Royale (2006), Kvantum sočutja (2008), Skyfall (2012) in Spectre (2015).

Sicer pa je Craig sedmi James Bond. Prvi je vlogo leta 1962 prevzel Sean Connery, sledili pa so mu Roger Moore, David Niven, George Lazenby, Timothy Dalton in Pierce Brosnan, navaja BBC.

Daniel Craig

Več iz te kategorije