0 Deljenj 822 Ogledov

PO ŠOVU SLOVENIJA IMA TALENT JE ODJEKNILO Tokrat ste si pljunili v lastno skledo

4. December, 2018 8:46
822 Ogledov

Četrta polfinalna oddaja šova Slovenija ima talent je spet postregla s pestro paleto nastopov. Sedem talentiranih polfinalistov je postreglo z energijo in željo po finalem nastopu, a sta vstopnico za finale dobila le dva.

Gledalci so s telefonskim glasovanjem največ glasov namenili Lari Kramberger. Žirija pa je izbirala med drugim in tretjim mestom, med Flipping Art in Jašo Šabanom. Ker so bili izenačeni, je odločal glas ljudstva, ki je finale namenil Jaši Šabanu.

Po koncu šova so na plan privreli takšni komentarji:

Včeraj v živo je bilo popolnoma jasno da je to ena sama kuhinja, vnaprej se ve kdo bo šel naprej. Ko voditelja napovesta konec glasovanja, imata v rokah že rezultate????? Nobene dodatne kuverte z glasovi.. Škoda za vsak poslan glas, podpiranje kuhinje.

Use skupi mal prevec sumljivo. Naprej grejo samo pevci. Pravih talentov se sploh vec ne gleda, vazno sam da znas mal “zapet” v mikrofon, p ce mas posluh al pa ne.

Odgovorni za to oddajo, včeraj ste si pa dovolj očitno pljunili v lastno skledo in zares upam, da vas ljudje v prihodnje ne bomo/bodo več donirali z svojimi klici in sporočili, saj je bilo tokrat zares več kot očitno, da ti glasovi popolnoma nič ne štejejo. 

Vse skupaj presneto dobro izigrano. V finale bi mogla Fliping art, definitivno je v finale z vezam in poznanstvom šel Jaša, žalostno.

Več iz te kategorije