0 Deljenj 261 Ogledov

PO ŠOVU SLOVENIJA IMA TALENT JE ODJEKNILO Tokrat ste si pljunili v lastno skledo

4. december, 2018 8:46
261 Ogledov

Četrta polfinalna oddaja šova Slovenija ima talent je spet postregla s pestro paleto nastopov. Sedem talentiranih polfinalistov je postreglo z energijo in željo po finalem nastopu, a sta vstopnico za finale dobila le dva.

Gledalci so s telefonskim glasovanjem največ glasov namenili Lari Kramberger. Žirija pa je izbirala med drugim in tretjim mestom, med Flipping Art in Jašo Šabanom. Ker so bili izenačeni, je odločal glas ljudstva, ki je finale namenil Jaši Šabanu.

Lara in Jaša sta sedmi in osmi finalist! #slotalent

Gepostet von SLOVENIJA IMA TALENT am Sonntag, 2. Dezember 2018

Po koncu šova so na plan privreli takšni komentarji:

Včeraj v živo je bilo popolnoma jasno da je to ena sama kuhinja, vnaprej se ve kdo bo šel naprej. Ko voditelja napovesta konec glasovanja, imata v rokah že rezultate????? Nobene dodatne kuverte z glasovi.. Škoda za vsak poslan glas, podpiranje kuhinje.

Use skupi mal prevec sumljivo. Naprej grejo samo pevci. Pravih talentov se sploh vec ne gleda, vazno sam da znas mal “zapet” v mikrofon, p ce mas posluh al pa ne.

Odgovorni za to oddajo, včeraj ste si pa dovolj očitno pljunili v lastno skledo in zares upam, da vas ljudje v prihodnje ne bomo/bodo več donirali z svojimi klici in sporočili, saj je bilo tokrat zares več kot očitno, da ti glasovi popolnoma nič ne štejejo. 

Vse skupaj presneto dobro izigrano. V finale bi mogla Fliping art, definitivno je v finale z vezam in poznanstvom šel Jaša, žalostno.

Mogoče vas bo zanimalo

Franko izpadel iz šova, to kar je potem naredil Škufca je šokiralo vse
Rumeno
60 Ogledov
Rumeno
60 Ogledov

Franko izpadel iz šova, to kar je potem naredil Škufca je šokiralo vse

User One - 20. maj, 2019 7:30

Polfinalna oddaja šova Zvezde plešejo je postregla z novimi presenečenji, plesnimi presežki in napetimi trenutki. Plesni izzivi pa so bili usodni za nedavnega zmagovalca Kmetije Franka Bajca,…

Na avtocesti v ograjo, obstal na prehitevalnem
Črno
39 Ogledov
Črno
39 Ogledov

Na avtocesti v ograjo, obstal na prehitevalnem

User One - 20. maj, 2019 7:29

Nedeljsko popoldne je na dolenjski avtocesti zaznamovala prometna nesreča. Uprava za zaščito in reševanje je zapisala, da se je ob 17.06 na avtocesti pri izvozu Trebnje–vzhod, smer…

Velja biti pazljiv, ko je rinila voziček, je ostala brez več sto evrov!
Črno
1 Ogledov
Črno
1 Ogledov

Velja biti pazljiv, ko je rinila voziček, je ostala brez več sto evrov!

User One - 20. maj, 2019 7:29

Med vikendom je pravi šok doživela ženska pri trgovini, ki je v trenutku ostala brez več sto evrov. Policija je zapisala: "Na parkirišču trgovskega centra v Celju…

Več iz te kategorije