0 Deljenj 254 Ogledov

Po koncu šova Gospod Popolni je slovenska pevka, ki je lulala pred žirijo, šokirala

20. oktober, 2019 8:40
254 Ogledov

Slovenska pevka Nuša Rojs se je v resničnostni šov Gospodin Savršeni prijavila z namenom promocije svojih pesmi in pridobivanja priljubljenosti na Hrvaškem. Tega se ni sramovala, čeprav so ji preostala dekleta pogosto znale očitati, da so v šov prišle samo zato, da bi osvojile srce sanjskega moškega Mije Matića (27)

A zadnja vrtnica je vseedno pripadla usodni Slovenki. Ob tem ji je Mijo pokazal, da bi rad imel globlje odnose z njo, ko bo šova konec. Dejal je celo, da je hvaležen za celotno izkušnjo in za srečanje s tako čudovito osebo ter da upa, da je to začetek nečesa lepega.

Kako mislite, da je njej?

A kaj ko je Nuša oboževalcem na družbenem omrežju razkrila resnico. »Dragi moja, z vsem srcem sem si želel, da bi trajalo. Če ste razočarani, kako mislite da je meni? Iskreno sem storila vse, kar je bilo mogoče, in prosim, ne sodite me, ničesar me ne sprašujte … sami vidite, kako žalostno pojem v zadnjem času … hvala,« je zapisala je Slovenka. Njeni oboževalci imajo sedaj mešana mnenja o situaciji, ki se je zgodila med njimi.

Mogoče vas bo zanimalo

Ogenj s kavča v ranih jutranjih urah popolnoma uničil stanovanje
Črno
60 Ogledov
Črno
60 Ogledov

Ogenj s kavča v ranih jutranjih urah popolnoma uničil stanovanje

User One - 17. november, 2019 14:31

Ob 5.48 je zagorelo v hiši na Cesti v Kresnice pri naselju Podgrad, občina Ljubljana, sporoča uprava za zaščito in reševaje. Ogenj se je s kavča hitro…

Najprej sonce, potem se bo dež krepil v močnejše krajevne nalive, zaradi česar je Arso izdal opozorilo
Novice
30 Ogledov
Novice
30 Ogledov

Najprej sonce, potem se bo dež krepil v močnejše krajevne nalive, zaradi česar je Arso izdal opozorilo

User One - 17. november, 2019 9:44

Danes bo na zahodu pretežno oblačno, občasno bo ponekod deževalo. Na vzhodu bo občasno nekaj sonca. Dež se bo popoldne na zahodu okrepil in še širil proti…

Več iz te kategorije