0 Deljenj 2351 Ogledov

Po incidentu v Poreču je oglasila Aneta: Serem vam se u usta svima!!!

23. July, 2020 9:26
2351 Ogledov

»Za vse radovedneže, ki mi želite toookkk slabooo, serem vam se u usta svima!!!! Vračam se močnejša iz vsega kot iz kakršnega koli showa do sedaj! Ja, trgam in trgala bom, dokler bo kdorkoli položil roko name po krivem,« je zapisala na instagramu. No make up (brez ličil, op. p.), ne frizure, j**e se mi, mamica lavica!!!!« se je na svojem Instagram profilu oglasila Aneta Andollini,, stara znanka slovenskih resničnostnih šovov.

Kaj se je zgodilo?

Spomnimo, policija v Poreču je kazensko ovadila 34-letno slovensko državljanko zaradi napada na policista, ki sta bila v napadu lažje poškodovana. Dogodek se je zgodil v soboto, potem ko je ženska povzročila prometno nesrečo, v kateri je bila lažje poškodovana njena sopotnica, 31-letna slovenska državljanka.

Po povzročitvi nesreče je kršiteljica, hrvaški mediji so zapisali, da gre za Aneto A., naši pa da gre za zgoraj omenjeno estradnco, začela vpiti na policiste in jih zmerjati. Zavrnila je preizkus z alkotestom ter ni spoštovala navodil policistov. Potem ko se je začela odmikati od policijskega avtomobila, so hrvaški policisti uporabili sredstva prisile.

Ženska se je uprla ter pljunila v enega od policistov in ga ugriznila v ščitnik na nogi, medtem ko je drugega udarila z nogo v glavo. Ves čas je vpila in grozila policistom s smrtjo, je policija s sedežem v Pulju opisala dogodek na svoji spletni strani. Kot so dodali, sta bila v napadu lažje poškodovana dva policista. Slovensko državljanko so kazensko ovadili zaradi napada na policiste ter zaradi povzročitve prometne nesreče.

Več iz te kategorije