0 Deljenj 3362 Ogledov

Otroški jok, ločitve in poroke, nenadne smrti … Vau, kakšno leto je za nami!

31. December, 2017 8:23
3362 Ogledov
Foto: facebook

Veselje, smeh, žalost, jeza, slovo …  Poglejte, kakšnemu letu mahamo v »na svidenje!«

V letu 2017 smo se poslovili od dveh odličnih igralcev. Za Jerneja Šugmana je bila usodna srčna kap, za Gašperja Tiča več ubodov, ki mu jih je zadal Stefan Cakić. Slednji še vedno čaka na sojenje, v času po umoru pa se je špekuliralo o več motivih, ki naj bi pripeljali do tega srhljivega umora. Tako so se pojavljala ugibanja, ali sta se Cakić in Tič spoznala, ko naj bi Tič pri njem kupoval prepovedane substance, da naj bi bil Tič biseksualec in da naj bi bil Cakić v resnici njegova žrtev, ne pa morilec, saj naj bi ga Tič poskušal spolno zlorabiti. Kaj je res in kaj ne, pa bo verjetno znano v letu 2018, ko se nadaljuje sojenje 20-letniku, ki je bil dve leti v tujski legiji.

Leto 2017 je bilo usodno tudi za legendarnega slovenskega skladatelja Vilka Ovsenika, brata tudi že preminulega Slavka Avsenika.

Ločitve in poroke
Leto 2017 pa je bilo usodno tudi za nekatere znane slovenske pare – ob koncu leta 2016 sta se začela razhajati Jure Košir in njegova Alenka, v začetku leta 2017 sta bila že ločena. Prav tako ljubezenskim preizkušnjam nista uspešno pobegnila nekdanji smučar Rene Mlekuž in njegova Nika. Začelo se je tako, da se je Rene izselil iz družinske hiše, ki sta jo kupila z ženo, končalo pa tako, da sta zaradi dveh otrok – sinček hodi šele v vrtec – ohranila dobre odnose.

Eni so se srečali na sodišču, drugi pred matičarjem
Medtem ko so se nekateri soočali na sodišču, samo spomnimo se Helene Blagne in njenega bivšega moža Mitje Zamana ter njune zadeve »delitev skupnega premoženja, vračilo daril in izbris iz zemljiške knjige«, pa so drugi ponosno stopili pred matičarja. Usodni da sta si tako izrekla televizijska voditeljica Lea Mederal, ki je večno zvestobo obljubila svojemu Mihi Gamsu. Poročila se je tudi dobrotnica Ana Lukner, ki ima svojo organizacijo Anina zvezdica – srce ji je »ukradel« podjetnik Dejan Roljič. Skoraj pa bi usodni »da« izrekla tudi dolenjska seksulja Mirela Lapanovič, ki je bila samo letos zaročena nekajkrat, vendar pa ji zlatega obročka na prstanec leve roke ni nataknil nihče. Namesto tega se je vrnila v srbski šov Parovi in se spet povezala z – Milijem!

Otroški jok
Seveda pa vse le ni bilo tako črno-belo. Kar nekaj znanih Slovenk je prvič postalo mamica, svojih potomcev pa so se seveda razveselili tudi novopečeni očki. Najbolj znana in živahna med njimi je zagotovo Tanja Žagar, ki je povila sinčka, ki sta mu s partnerjem Mikijem Šaracem nadela ime Karlo. Tretjič je postal očka tudi Jani Jugovic, ki mu je partnerka Teja, s katero sta se spoznala v šovu Gostilna išče šefa, po hčerki Sii povila še sinčka Inaja. Otroški jok je razveselil tudi voditeljico Darjo Gajšek, ki je povila punčko Emo, in igralko iz muzikala Cvetje v jeseni Anteo Mramor Bitenc, ki ima hčerko Ulo. Punčko je dobila tudi blogerka Eva Ahačevčič Pakiž, ki ji je nadela ime Mila. Veselje je bilo tudi med misicami – nekdanja miss Universe Tjaša Kokalj Jerala je rodila dvojčici, vendar mnogo prezgodaj. Vsekakor pa sta se deklici izkazali za pravi borki, nad čemer je Tjaša vidno navdušena. Mamica pa je postala tudi televizijska voditeljica Nina Osenar – z Dejanom Kontrecem imata sinčka, ki sta mu nadela ime Marlon.

Več iz te kategorije