0 Deljenj 1254 Ogledov

Obnemeli boste ob ogabnih podrobnostih odnosa Johnnyja in Amber: Posteljo mi je namazala s fekalijami

21. April, 2022 9:09
1254 Ogledov
youtube/CBS

Sojenje hollywoodskima zvezdnikoma Johnnyju Deppu in Amber Heard se nadaljuje, podrobnosti grozljive zveze, ki sta jo imela hollywoodski par v njunem 15-mesečnem zakonu, pa kar ne nehajo šokirati javnosti.

Po zgodbi o odsekanem prstu je Depp nadaljeval svoje pričevanje in povedal, kako naj bi se mu Amber za nek incident maščevala z uriniranjem v njegovo posteljo. Vse se je zgodilo na dan, ko je igralka praznovala 30. rojstni dan, Depp pa je zamujal na slavje v svojem stanovanju v Los Angelesu, ker je bil na sestanku s svojimi finančnimi svetovalci. “Veliko denarja je manjkalo in želel sem vedeti, kaj se je zgodilo. Po 30 letih v industriji sem bil osupel nad svojim finančnim stanjem. Poklical sem Amber, da bi ji povedal, da bom zamudil, rekla mi je, naj vzamem več trave in vina,« je dejal igralec.

Po večerji  je Amber fizično napadla Deppa in ji je rekel, da jo zapušča. Igralec pravi, da ga je večkrat udarila v obraz, a se ni maščeval. Odšel je prenočiti v hišo, ki jo ima na drugi strani mesta. »Naslednji dan sem hotel iti v stanovanje po svoje stvari in sem telesnemu stražarju rekel, naj me odpelje tja. Vedel sem, da gre Amber na festival Coachella s prijateljicami in je tam ne bo. Rekel mi je, da ni ‘ni dobra ideja, da bi šel tja’, potem pa mi je služkinja poslala fotografijo naše postelje. Iztrebki so bili jasno vidni na moji strani,« je dejal zvezdnik.

Depp zahteva od Amber 50 milijonov dolarjev odškodnine, ker ga je v članku, ki ga je napisal Washington Post, označila za nasilnika.

Amber je kasneje poskušala kriviti svoje pse, a je igralec dejal, da so morali biti iztrebki človeški, ker jih je bilo preprosto preveč. »Živel sem z njenimi psi in pobiral njihove iztrebke, to so živali, ki tehtajo po dva kilograma in ni možnosti, da bi iz njih prišlo,« dodaja igralec

 

Več iz te kategorije