0 Deljenj 767 Ogledov

NEKDANJI TEKMOVALEC BIG BROTHERJA HUDO ZBOLEL Zdravniki niso mogli verjeti, oči so videle le svetlobo od luči

7. marec, 2018 14:47
767 Ogledov

Se še spomnite nekdanjega tekmovalca šova Big Brother Alena Jovanovića. Za njim je težko leto, saj je tik pred rojstvom hčerke je izvedel, da sta ga prizadeli dve zahrbtni bolezni. Zbolel je za  multiplo sklerozo, zdravniki pa so kasneje odkrili tudi, da ima še tumor na možganih.

”Začelo se je dokaj nedolžno, končalo pa zame dokaj žalostno. Moja diagnoza je bila multipla skleroza. Bolezen mi je s svojimi zagoni otežila življenje, me spravila v posteljo, Bolezni sta me priklenili na posteljo in da je postal sem odmaknjen, depresiven in ni mi bilo skoraj do ničesar več. Le ta moj mali škratek me je držal pokonci. Vem, marsikdo bo rekel, O. K., imaš samo multiplo, danes se s tem da živeti, in se strinjam. Ampak tukaj se ni končalo zame. Po pol letih hudih glavobolov, tablet, alternativnih zdravil sem vztrajal pri svoji nevrologinji še za en magnet glave, ker sem imel slab občutek, kljub temu da je trdila da je normalno to, da sem mlad in bo to minilo, ampak ok je popustila in me naročila. Priznam bal sem se tega magneta, ker v življenju se mi je mnogokrat zgodilo da po enem orkanu, je še vedno prišel eden. Po dolgem čakanju, vsaj tako se mi je zdelo, so mi javili da imam tumor na možganih, ni še bilo takoj potrjeno, so rabili še ne vem koliko zbiranj da ugotovijo če je res, kajti zdravniki niso mogli verjeti da bi bil bolnik z multiplo in istočasno s tumorjem,” je razkril v ganljivem zapisu na facebooku ter dodal, da so bili  presenečeni tudi zdravniki.

Čao moji carji in carice 🙂 Po dolgem času spet nekaj objavljam, sem bil kar nekaj časa odsoten. Imam kar dober razlog…

Posted by Alen Jovanović on Montag, 22. Januar 2018

‘Moja usta so ostala odprta, oči so videle le svetlobo od luči, v glavi pa tisoč misli. Je to, to? To bo moje življenje, kratko, in svetu bom zapustil hčerkico brez očeta, partnerico brez pomoči pri vzgoji, sama bo gledala, kako odrašča. Kar ni multipla takrat sesula v meni, je tumor dokončal. Spraševal sem po operaciji, toda že sama biopsija je bila tvegana in zadnji trenutek sem dobil zeleno luč, da se opravi.”

Jovanović pravi, da se zdaj počasi pobira. ”Spremenil sem prehrano, način, vidim rezultate in imam nazaj upanje, da mi bo mogoče pa le uspelo. Video je namenjen ljudem, ki občutijo isto, ki mislijo, da so sami, da je konec in ni rešitve. Naj vam povem, da ni, da je še upanje, dokler si dovolimo upati in sanjati o tem,” še zapiše Alen in doda da so rezultati zdravljenja tumorja dobri, da jim je uspelo za zdaj ustaviti rast in ga celo nekoliko zmanjšati.

Čao folkecc 🙂 Evo jaz se spet javljam. Z super novicam, ampak najprej moram Vam reči hvalaa. Hvala vsem, ki ste se mi javili, pisali, izpovedali svoje bitke. Neverjetni ste, Ne veste koliko zagona ste mi dali. Upam da boste v tem videu malo vsaj občutili. U glavnem napredujem super, začel sem pisat nek svoj oseben dnevnik te borbe, mogoče bo kdaj knjiga 😀 heheh. Hvala Vam in upam da vam kdaj povrnem, vam ki od začetka diagnoze stojite mi ob strani in vam, ki ste mi pred kratkim stopili v podporo. https://www.youtube.com/watch?v=GCnxcF49PMY

Posted by Alen Jovanović on Montag, 5. März 2018

 

Mogoče vas bo zanimalo

Ljudje imajo počasi dovolj RTV Slovenije: Zakaj je namesto kolesarske dirke, kjer sta naša v ospredju, prenos partizanskega zbora?
Šport
52 Ogledov
Šport
52 Ogledov

Ljudje imajo počasi dovolj RTV Slovenije: Zakaj je namesto kolesarske dirke, kjer sta naša v ospredju, prenos partizanskega zbora?

User One - 17. september, 2019 21:16

Tuji mediji so v teh dneh s slavospevi pospremili uspeh slovenskih kolesarjev Primoža Rogliča in Tadeja Pogačarja na španski pentlji. Nemška televizija ARD pa se na spletu sprašuje tudi, ali Rogličev uspeh…

Vrhunski alpinist umrl, ko je sekal drevesna debla! Za seboj pustil osem otrok, najmlajši ima komaj tri leta
Šport
102 Ogledov
Šport
102 Ogledov

Vrhunski alpinist umrl, ko je sekal drevesna debla! Za seboj pustil osem otrok, najmlajši ima komaj tri leta

User One - 17. september, 2019 18:43

V alpinistični in plezalski skupnosti so pretreseni ob smrti slovenskega vrhunskega alpinista in ekstremnega smučarja Davorina Dava Karničarja. Viki Grošelj, ki je bil s Karničarjem na petih himalajskih…

Rusi opozorili na napad iz vesolja! 27. septembra vse izklopite iz elektrike
Viralno
198 Ogledov
Viralno
198 Ogledov

Rusi opozorili na napad iz vesolja! 27. septembra vse izklopite iz elektrike

User One - 17. september, 2019 15:28

Tridnevna magnetna nevihta bo konec septembra prizadela naš planet, so sporočili iz astronomskega laboratorija Inštituta za fiziko Ruske akademije znanosti. Sončna nevihta se bo namreč začela 27.…

Več iz te kategorije